La question c'est voulez-vouz

Haaaaappyneess! Man blir så glad av Mamma mia-filmen! Var som sagt på den igår med älskade Voice och det var svinkul! Vi hade bestämt oss (eller ja, jag hade bestämt) för att gå på sing-a-long versionen av filmen. Kan ju medge att första sången kändes lite halvmysko, man brukar inte sjunga med i filmer på bio. Inte i det här landet iaf. Om någon mot förmodan skulle få för sig att vara så fräck så att han/hon skulle sjunga med iaf brukar de få antingen arga blickar eller popcorn i bakhuvudet. Men iaf. Det hela lossnade efter ett tag, man VILL ju faktiskt sjunga med i alla låtarna, det är ju ABBA, hallå? Kul kul hursomhelst, rekommenderas! (;

Efter filmen begav sig stora delar av Voice hem till Johannes, som dagen till ära var klar med sin lägenhet. Den var mycket mysig måste jag säga! Där bjöds vi på the, kladdkaka med glass och biscotti, aaaaaaah.

Runt halv 11 begav vi oss till stationen för att ta det kära upptåget hem. Nåja. Vi trodde att det skulle komma kvart i som det brukar, men se det gjorde det inte. Därför fick vi sitta på Uppsala Centralstation, tillhåll för diverse pundare, bortkomna resenärer samt fjortisar, i ungefär 45 min. Inte lyckat. Upptåget var dessutom 10 minuter sent vilket inte minskade min irritation om jag säger så. Anyway, vi klev av tåget i Knivsta. Det ösregnar. Blåser fucking storm. Vi har cyklar. Kalla kläder. Vi ville DÖ.

Jag ska börja gå omkring i en stor jävla sovsäck, jag fryser. Bajsväder.
Nu måste jag studera lite av den oh så intressanta samhällsekonomin. Yeaah.

Puss,
Mickis ♥



En av de bästa Abbalåtarna enligt min mening;
Lay all your love on me

Wanna shop 'til u drop?


Alice&Sense. Marmalaide Tee, 495 kr
www.Bubbleroom.se


Ted Baker, dress.



You seem so far away though you're standing near.

Onsdag. Tror jag. När man har lov så blir man ganska virr i dagarna....

Jag har börjat tappa tempot i mitt bloggande har jag märkt, illa! Men jag har av någon anledning haft färre timmar på mitt dygn än vad jag skulle behövt. Som ni såg för några dagar sedan illustrerades blogginlägget med en stor Panik-knapp.
All min vakna och lediga tid gick liksom åt att plugga till ett matteprov som jag eventuellt, om jag har tur, får G på. Då är man gravt dålig på matte.... My lord. I alla fall. Nu har jag som sagt lov, vilket i sig är väldigt trevligt. Dock ligger ett annalkande Ekonomiprov i Sh B i luften. Känner en viss press på att plugga där...hm.

Jag har emellertid skjutit upp pluggandet så gott det har gått men har idag bestämt  mig för att ta tag i det hela. Det börjar ju bra. Har redan brottats med mina småbröder så att en tavla har åkt i golvet, skrivit mejl i miljarder, svarat i telefon som den värsta telefonväxeltant och hunnit slänga i mig lite frukost. Och nu bloggar jag och lyssnar på Abba....ehe. Borde verkligen bli lite mer strukturerad.

I söndags umgicks jag med Carro och Elin, något som var väldigt uppskattat. Vi halvtittade på Da Vincikoden (mindre uppskattat av E och C, men jag älskar den och har sett den sisådär 8 gånger...) åt godis, busringde. Barnsligt? Ja. Tråkigt? HELL NO! Så sjukt kul, folk fick verkligen panik när "taxibolaget" ringde upp och krävde pengar för en ej använd taxi. Mohahah. Efter diverse hyss möttes vi för en middag på Grekens, den lokala restaurangen. Jag beställde souvlaki. Igen. Jag borde komma över mitt ganska utvecklade missbruk av souvlaki.

Igår började dagen med lunch i Uppsala med Fanny, hennes franska kompis Lucie samt Elsie-pelsie. Vi åt på Cupido, shoppade och åt glass. Vi köpte även världens bästa present till Lucie; 2 Marabouchokladkakor. Människan hade aldrig ätit Marabou. Skandal. Så vi gjorde något åt saken.

Efter ett besök downtown begav vi oss hem till Fanny där det bjöds på middag. Massa trevliga tjejor! Runt 11-tiden begav jag mig hemåt. Lyckades på någon vänster ha av luckan på min mobil så nu måste jag hitta kvittot och springa ner och byta ut den. Kul. Verkligen. Som tur är kan jag fortfarande prata i den osv.

Idag. Eller snarare ikväll, är det middag hos Sarahoe. Emelie, Jonna, Malin och Fanny kommer att närvara, ska bli sjukt kul! Fram till dess ska jag umgås med min samhällskunskapsbok. Det är också kul. Yesyes.

Imorgon ska jag även i så stor mån som möjligt begrava min pluggisnäsa i skolböckerna för att sedan åka in till Uppsala. Voice ska gå på Mammamia sing-a-long! :D Ganska corny men fett kul!

Nu ska jag fortsätta med ekonomin så det kan bli något av mig. Mmm..
Puss och kram!


Parantes: Köpte på gårdagens shoppingrunda ett par trosor från Calvin Klein som jag blev väldigt förälskad i. Tappade bort påsen där de låg i, varpå jag messar Elsa (mitt shoppingsällskap) ifall hon råkat få med sig påsen.

Jag; Hej :) Du, du har inte råkat få med dig mina trosor? De är borta .... :(

Jag kom på i efterhand att det var ett ganska märkligt sms. Jag skulle blivit rädd. Iaf. Det visade sig att jag glömt mitt inköp på disken i affären, så jag ska hämta dem imorgon. Ibland är jag smart.



Go your own way and leave your footprints behind you.

Just nu känner jag lite smått panik. Jag kan inget till mitt matteprov. Verkligen inte ett piss. Känner lite för att bränna min mattebok på bål i protest. Skulle nog inte skada.

Fick dock chans att ta ut mina agressioner (nåja i alla fall så länge mina stackars armar orkade) i ett boxercisepass på skolgympan. Ajaj, jag känner träningsvärk nalkas.....

Men som sagt så är jag i lite smått panik och borde inte sitta här. Har även ett engelskaprov jag försummat ganska rejält på grund av min älskade matematik. Hmm. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag inte har några problem med just det engelska språket. Så nu ska jag försöka pränta in ca 250 glosor i min hjärna innan morgondagen. Kan funka.
Ska även skriva en referatartikel om Nahid Persson som var på min skola och föreläste. Sjukt intressant kvinna, men jag orkar inte vara ambitiös just nu, måste allt komma på en gång?!

Ge mig styrka.... gah.

Men genom att klaga kommer man ingen vart, så jag borde get going!
Puss!

while time fly by

Jag hinner inte. Måste plugga. Matte, Engelska, Samhällskunskap. SKriva artikel.

Och mitt USB har raderat alla filer. Lucky me.
Hann dock skriva ut på mitt reportage på 4 sidor innan det försvann, fick ett infall att göra det vilket var tur. Ett tack till Honom däruppe som gav mig en hint...

Måste gå,
Jag kommer få magsår eller något, my God.

Puss!


La vie devant soi

Befinner mig just nu i Mac-salen tillsammans med min kära  vän Shirin. Hon håller på och fixar med föreningsaffischer och jag har varit genialiskt smakråd, haha. Dock verkar skrivaren inte samarbeta med henne. Mohaha.

På min skola har vi varje år så kallade JO-dagar, vilket innebär att relativt tunga namn inom journalistiken kommer hit och föreläser. Idag var dokumentärfilmaren Nahid Persson här, väldigt intressant. Hon har jort flera filmer, bl.a. om sitt hemland Iran.  Vi har även egna redaktioner där vi under tidspress ska skapa löp, uppslag osv. samt hinna intervjua och reda ut saker. Ganska kul men man får något av magsår... Lärarna spelar ett rollspel och vi ska intervjua dem för att få fram information, även en presskonferens kommer att äga rum om ca en timme. Undrar vad lärarna har hittat på för skoj. Eller ja, skoj och skoj. Det brukar för det mesta vara lärarna som underhåller sig själva, av någon anledning uppskattar de dessa dagar något enormt. Aja. De kan väl få hållas... 

Jag har skrivkramp efter att ha antecknat två timmar på Nahids föreläsning.... haken med föreläsningarna är ju att vi ska skriva en referatartikel om antingen den här eller morgondagens föreläsning. Jag ska nog försöka mig på att skriva om dagens och få det hela ut vägen, artikeln ska vara inne på fredag och samma dag har jag två prov. Gosh. 

Jag längtar bara att få åka ifrån Sverige ett tag, det skulle vara skönt. Men jag ser jättemycket fram emot Bryssel.... En liten parantes bara (; Malin är appropå det påväg till Jerusalem just nu, lucky her! Det är absolut en plats jag måste besöka i mitt liv. Sådeså.

Måste börja bege mig!
Pusshej♥

Citat - Coco Chanel
True, so very true...


 


Just remember darling, You belong to me

Mikakanus var hennes namn! /JD.

Sådär, ett vackert litet inlägg från min vackra vän Johannanus. Och ja, vi har någon fix idé om att lägga till -anus i våra namn. Och nej, vi menar inte DET anus. Vi tänkte mer att det skulle låta lite latin-aktigt. Ehm. Ja. Så gör man på JO. 

 Sitter nu här på Etiklektion och är allmänt ofokuserad. Som ni kanske förstår är man inte i sitt mest vakna tillstånd såhär runt 4-tiden på en måndag. Nej och åter nej. Jag vill bara hem, hem, hem! Aja. Det roliga är ju att man måste ta sig hem, och bara det tar en timme, för att sedan sätta sig att plugga igen. Jag har nämligen två prov den här veckan. Plus en referatartikel som ska handla om JO-dagarnas föreläsningar. Lyckliga jag.

Aja, ska sluta vara bitter nu, men det är inte mitt fel. Det är måndagens fel. Ehe.

Puss♥


Underbara klänningar, eh? Speciellt den till vänster.
Den andra ser nästan ut som den jag har på mig idag, we like.





We'll spend an hour but no more than two.

Märkte att jag inte bloggat på ett tag, 5 dagar  -  illa!
Det som har hänt som är värt att nämna är väl att Carro fyllt 18! Grattis igen! Hon hade ett litet parté i lördags, mycket kul :) Många roliga människor jag kände, roliga bordsplaceringar och min och Sarahs present, mohaha.
Det var för övrigt en drinkmaskin som såg ut som en old fashioned bensinpump.. behöver jag säga att hon aldrig släppte den ur sikte. Hon släpade snarare omkring på den hela kvällen. Who would have guessed? Haha.

I alla fall. Igår sjöng vi i Alsike K:a. Det gick skitbra, dessvärre var det typ 3 pers där om man räknar bort min och Elins mamma. Hmm. Men både vi och Carl Michael var nöjda, så de var brabrabra. Efter sången besökte vi Alsike kloster och pratade med Syster Karin... underbar människa! Det var även jätteintressant att lyssna på när hon berättade. Passade även på att skriva en artikel om klostret och om de flyktingar som bor där... intressant!

Nu ska jag gå på svenska!
Skriver senare ♥
Puss

I am sure I shall see.

Jag känner mig bara allmänt glad, lättad och bekymmersfri. Det är skönt! Jag vet inte varför, men allt bara flyter på just nu. Jag har ingenting som är bråttom med att lämna in, jag har läget under kontroll... dock kan jag ju inte helt låta bli att tänka på det faktum att jag har matteprov i B-kursen nästa torsdag, men det är då. Just nu är jag helt bekymmersfri. Och jag ska låta mig själv ha den känslan så länge det går. Det är fint väder ute, lagom kallt..... och idag är det kör! Dessutom ska jag och Sarah in till Uppsala och dansa i kväll, det ska bli skitkul! Jag är tacksam för varje dag....  Puss! ♥



Livet är som en spegel - allt blir vackrare när du ler.



                                                  

ma joie et ma vie.

Jag sitter nu i ett grupprum tillsammans med några av mina klasskamrater, vi har rast. Eftersom vi går på Rosendal pratar vi inte så mycket om det inte handlar om youtube-klipp... ehe. Så nu roar vi tydligen oss med att lyssna på värdelös musik från vår barndom se; Systrarna Graaf, Dr Bombay och Aqua.
John utbrister plötsligt;
Varför slutade Auqa egentligen att göra musik? Ja, John vi undrar verkligen varför...

Iaf, nog om detta. Igår var jag och min mor (och till viss del Sarah) på auktion i Uppsala. Som jag skrev igår var jag på visning inför denna i söndags. Där såg jag ut bl.a. lite tavlor (kultursnobbspoäng på mig Elsa, jag köper konst på auktioner!) samt en spegel, som ni ser här under. Och förundras icke; jag, eller min mamma om man ska vara noga, lyckades ropa hem den! Som den inrednings/antiknörd jag är svävade på moln under hela kvällen.... mjoo. Kan ju tillägga att jag även tittade på auktionsprogrammet 1:a,2:a, 3:e när jag kom hem. Eheee.


Min älskling!

Nu ska jag på Samhällskunskap och läsa ekonomi, roligt roligt där. Känn min ironi flöda!
Vi hörs senare,
Puss♥

Oh la la



Hon ser bara så très chic ut. Love iiit.

Söndag. Dimanche. Domingo. Fast egentligen är det Måndag.

Eftersom min dator inte behagade logga in mig på blogg.se igår kommer nu en liten sammanfattning av min helg;

Mötte som sagt upp med Daniel i lördags för att gå på bio. Jag älskade filmen, han var kanske inte lika övertygad. Vi åker bil hem och får för oss att vi ska åka och hämta en flaska vin hos honom och sen suprisa Carro. Vi gör. Carro håller på att få hjärtinfarkt p.g.a. vårt överaskningspåhitt. Vi tittar på tv, pimplar vin och somnar runt fem.

Söndag.
Vaknar hos Carro och går hem runt noon. Åker in till Uppsala med min familj för att titta på visning inför auktion som går av stapeln idag. Jag hittar massa saker, dock endast några få saker som har ett utropspris på sisådär 5000 kr. En tavla och en spegel är det min mor ska få bevaka åt mig. Mohaha. Vi letar parkering i uppsala vilket tar typ en halvtimme. Därefter tittar vi runt lite i Domkyrkan och Helga Trefaldighet, skitmysigt + att jag träffar miljoner människor jag känner (urval; Erik Eckerdal, Erik "Frenne" Wåhlstedt samt Eva Brittish) min fråga är då; vad gör alla i Uppsala på en söndageftermiddag? Anyway, efter vår lilla kulturella vandring går jag och min kära familj till Ofvandahls café där vi fikar och avslutar vår dag i Uppsala. På det hela taget väldigt mysigt. :)

Jag börjar om ungefär 20 min. Jag är fortfarande i Knivsta. Snooze är en FARLIG funktion i din mobil/väckarklocka.
 I tell you! Aja. Ska åka bussen som går snart så jag kommer mer än i tid till min andra lektion.

Lyckad början på min vecka!
Puss

VickyCristinaBarcelona



Ska snart in till Uppsala för att se filmen VickyCristinaBarcelona tillsammans med min vän Odell. Jag hoppas på en sjukt bra film, vilket av trailern att döma inte är helt omöjligt... yey! Dessutom är min favoritskådespelerska Penelope Cruz med och det ryktas om en Oscar för hennes del.

Nu ska här ätas tacos!
Puss ♥


Tui amoris ignem accende

Fredagkväll och mitt sällskap är Lindts mörka choklad med salt, låter konstigt men är SJUKT gott! Sitter även och tittar på fredag hela veckan. Eric Gadd verkar sjunga, förunderligt vad han låter som om han gör en parodi på sig själv. Ehe. Försöker samtidigt skriva min önskelista som min mor propsar på att få... kan ju inte påstå att det är lika lätt att komma på saker nu som när man var åtta och kunde kryssa för det man ville ha i Stor och Liten-katalogen. Vilket var typ var och varannan Barbie alternativt någon leksaksponny. Saker som man egentligen inte behöver. Nu känner man ett visst preasure att önska sig sådant man kan använda, typ presentkort. Mja, det ska nog gå. Nog om det.

Igår var jag och S på taizémässa, så sjukt mysigt! Vi var flitiga och fixade ljusarrangemanget framme vid altaret, muchismo med värmeljus ska det vara! Jag längtar tillbaka, vill till Taizé nu... Efter mässan fikade vi med diverse trevliga personer och vi pratade om allt möjligt, väldigt givande. Vi hade så trevligt att vi inte gick för ens runt halv elva...


Idag har varit allmänt drivardag, dock en ganska produktiv sådan... eller ja. Var ledig så jag vaknade runt 10 och bestämde mig för att skriva lite på ett PM i ämnet etik och livsfrågor. Begav mig sedan in till uppsala för att möta S. Vi hade bestämt oss för att fota lite, och om vi fotade! Först gick vi till domkyrkan och tog lite allmänt djupa bilder innan vi gick först till gamla kyrkogården och därefter till engelska parken och tog höstiga jag-ligger-och-ser-lycklig-ut-i-en-lövhög-bilder. Bilderna kan beskådas om ett tag när jag behagat lägga upp dem!  Efter fotograferingen skrek våra magar efter föda, varpå vi begav oss till det ack så, för en uppsalabo, välkända Cupido. Finns ingen annan plats du kan få så god sallad på, mums! Sen shoppade jag lite kläder, bland annat en röd, stickad klänning, en tunika och ett rosa paljetthårband. Kitsch kitsch, men ack så sött! Jag och mitt sällskap tittade även in på Uppsala färg för att hitta material och inspiration för våran scrapbooking som snart ska påbörjas. Snart. Kommer bli mycket vackert. Efter denna stadsvandring begav vi oss hem för att simma lite. Oj vad jag inte har simmat på evigheter, och OJ vad det kändes i mina muskler. Nästan pinsamt.


Imorgon väntar jobb. Det var sjukt länge sedan jag jobbade, jag är nästan lite nervös. Herre Gud. Men jag ska bara jobba ett kort pass, så det ska bli skönt :)

Nej, nu ska jag förbereda lite för imorgon, plocka fram kläder och så vidare...
Ha en bra kväll och framförallt helg!

Du är älskad!
Puss, Mickis


Discover Jeff Buckley!

Never ever give it up

Sitter just nu nere i cafeterian och väntar på nästa lektion. Har märkt att det är lite så i skolan för mig just nu, man väntar hela tiden. Har dock redan hunnit med en lektion i spanska, ekonomi och konsthistoria.

Här kommer ett urval av de vackra citaten som mina konsthistorielärare ganska kontinuerligt slänger ut sig.
 I love it.
Deras små utspel förgyller lektionen, mohaha.

Rokokon är en pimpinett fjollig, transaversion av barocken. Och här kommer det; Det tycker jag och Tony inte om. Så, nu är det sagt! - Anders på konsthistorielektion.

Som porr för tygmänniskor! - Anders om stoffmåleri, den speciella tekniken att måla tyg på ett realistiskt sätt.

Det finns lite änglar här och var som ni ser, det ser lite ut som om de fyllt bebisar med helium och låter dem sväva omkring i vackra små mönster. - Anders ser ingen anledning att dölja sin förakt för rokokokonsten...

Lärarna på Rosendal är någorlunda speciella, ja. Men precis så lagomt konstiga som gör att jag älskar dem!
I alla fall, ska snart börja bege mig till mattelektion, ve och fasa. Matte är inte min grej, inte ens om jag försöker. Dessutom tror jag att jag glömt matteboken hemma. Lycka till.

Jag känner att jag måste gå och träna idag, Sarah; du är den utvalde!

Vi hörs senare!
Puss


En lui, la joie de notre coeur

Another day goes by...

Idag har bara känts som ett töcken, my God! Gick upp sex då jag började halv 9. Kul kul. Har dessutom haft uppsatsprov (igen! Vad är grejen med Eva Britt och hennes uppsatsprov?!) och därefter gjort ett tidningsuppslag på desktopen. Uppdraget var att göra en så snygg layout som möjligt och vi hade liksom inte all tid i världen. Men jag tycker det är kul, det är så sällan man får klippa och klistra i min ålder, haha! Dagisuppgifter till folket!

Och nu är klockan redan halv 4! Ska gå till Etiken, får se hur mycket jag orkar engagera mig såhär på måndagseftermiddagen, men det ska nog gå.

Lördagen spenderades, som jag skrev, hemma hos Emelie i steninge! Det kollades på bilder, lagades mat, sjöngs singstar och hades allmänt trevligt. Happy time! Kan ju säga att det var nära till nostalgitårar några gånger under taizébildspelet kombinerat med taizélåtar... aaw!
Bullarna vi bakade var ju inte dåliga heller, oj oj oj! Fast jag kan ju avslöja att 10 bullar i min mage inte gjorde att jag mådde prima. Ehe.

Urval av diverse kloka citat från helgen hos E:

- Jag kan inte ens ta mig själv seriöst just nu /Sarah
- Men seriöst, tycker ni att Petter förtjänar att heta Petter. Petter är en schysst kille som är snäll mot sina nära och kära. Den här får på sin höjd heta Petter As-fucking-kalas. /Carro
- Orgasm när man äter de där! /Jonna under tiden bullarna bakas

Igår var jag, Saris och Joel hos Carro. Vi kollade på tv, allmänt fulade oss samt åt snusk, som det så vackert kallas i vår inre krets. Jag varvade dock detta samkväm med att läsa ut den fördömda boken Catcher in the f****** rye. Jag har åter fått frid i mitt hjärta nu när den är utläst och klar, lycka!

Nu måste jag återvända till etiken, mina kära vänner!

Simma lugnt, så hörs vi sedan!
Puss♥

Förresten, det är dagarna som går som är livet.

Doesn't mean you've won.

Sitter just nu i skolan i ett grupprum med tre av mina kära klasskamrater.
Vi pluggar. Typ. Jag har precis fuskläst ut boken Cathcher in the rye, jag gillade den inte. Jag vet att det är värsta kultboken och that you're supposed to like it, but nuh uh. Den är alltför konstig för min smak.
Har även läst igenom din novell nu Sarah, den var inte alls smörigt äcklig! Jag tyckte den var vacker. :) Men sen är jag ju lite av en sucker för vackra beskrivningar och historier. Men jag gillade den!

Något annat som jag gillar är den här stolen från Philip Starck. Sådeså.

Back to lesson now!
Puss!


Please, I cannot mend

Jag älskar att bara sitta och göra ingenting ibland, det rensar huvudet.

Vaknade för ca 2 timmar sedan, tråkigt nog. Jag som hade planerat att sova lite, haha. Har dock hunnit med att skriva rent den där jäkla novellen om ett avsked och läsa lite om antika texter. Så nu sitter jag här och lyssnar på Lisa Miskovsky och funderar på om jag ska orka gå ner och äta frukost. Min mage skriker efter mat men jag ska nog vänta ett tag, mysa lite till under täcket. Sen ska jag packa lite inför helgens äventyr till märsta. Jag saknar att ha alla mina fellow Camp Sweden flickor samlade, jag längtar!

Har ni förresten märkt vad mörkt det redan har börjat bli? Gick upp vid 6-tiden igår och det var kolsvart som på vintern! Dessutom var det dimmigt, usch!
Men just nu är det ialla fall ljust och fint ute...

Nu måste jag kanske masa mig upp och äta frukost, ska inte plåga min stackars mage mer (;

Hoppas du får en bra lördag!
Puss, M




Discover Lisa Miskovsky!

Ge mig, ge mig!

Jag vill ha en vovvis! Dessa är de raser jag är lite smått förälskad i, mwihi!


Dalmatiner



Finsk spets



jack russelterrier



Japansk spets



Schnauzer



Norrbottenspets

such a beautiful disaster.

Fredag!

Sitter nu och tittar, för ovanlighetens skull, på idol. Är inget större fan av det programmet om jag ska vara ärlig. Jag gillar inte hela konceptet som egentligen går ut på att krossa folks drömmar på ett elakt sätt, samt att slänga upp en massa c-kändisar på den svenska stjärnhimlen. Mjä. Jag är inte helt förtjust i dessa halvtaskiga sångare som egentligen är där för att de vill ha sina 15 minutes of fame. Jag tycker hela programmet är så ytligt så det finns inte.
Min kära, men ändock så bittra och cyniska vän, Shirin har redan klargjort att hon säger upp vänskapen med mig om jag ställer upp i idol. Hon vill inte känna någon Idol-Mikaela, haha! 

Nog om dåliga program, imorgon är det tjejkväll hos Emelie som gäller! Kommer bli awesome, har inte träffat de 2/5 som är bosatta i Märsta på länge, illa! 

Igår gick jag själv till mässan eftersom mitt sällskap inte behagade dyka upp. Men det var ganska skönt, det fanns människor jag kände där iaf  och jag hjälpte till med div. småsaker... jag ringde i kyrkklockorna, haha! Jag och Quasimodo indeed! Jag fick i alla fall en chans att varva ner, tänka och känna efter.
Jag är älskad. Jag är sedd. Jag är viktig. 

Nu måste jag vara partyt själv och plugga lite. Eller ja, efter att idol är klart. Hm. 
Det som står på schemat är renskrivning av novell samt läslogg. Matte har jag redan räknat. Det suger. 

Du är älskad. Du är sedd. Du är viktig. 
Puss och kram, 
Mickis



 

mi alma espere en ti

Så, nu kan jag äntligen ta mig tid att blogga lite! :)
Har varit duktig och räknat matte dessutom. Det du Sarah.

Tillbringade gårdagen hos E, mycket trevligt. Kom dock dit lite sent eftersom jag sjöng, men det kan inte hjälpas. Fick iaf trevligt sällskap av div. körsångare + ledare på väg in så det var bra...

Hos E blev det inte världens party, vi lyckades båda slockna runt 1 till någon dålig film... hmm. Men fram tills dess var det ju riktigt lyckat, haha! Vi hade även ingått ett avtal om att sova mycket länge, vi var ju lediga. Även den planen grusades. Ungefär runt 8-snåret vaknar vi båda och känner oss sådär lagom fräscha.
Vi åt emellertid en mycket trevlig frukost och drog sedan efter många om och men, samt lite Oprah Winfrey show , ner på stan. Planen var att fika, och då menar jag endast fika. Både jag och E hade iklätt oss bästa myskläder samt dumpat allt vad smink heter.

På något mysko sätt lyckas jag ändå släpa hem följande;


- En tunika från Rut m.fl (för övrigt mkt bra affär!)
- Linne med paljettrosett från samma affär
- Paljettlinne från Lindex (60 kr people, Fynd!)
- Tröja från Lindex från deras rosa bandet-kollektion. Me like.
- Rosa bandet
- Plommonfärgad mössa
- Ögonskugga från Max Factor
- Coffeetablebok om bilar till min papis födelsedag. Den 10:e december. Mitt resonemang? Jag ville vara ute i god tid. Riktigt god tid. Plus att den var oförskämt jäätemycket på rea.


Nej, nu måste jag ta och börja lägga mig.
Eller försöka läsa ut den där oförskämt dåliga Catcher in the rye. Usch.
Jag har massa läxor, dock verkar jag, efter noga planering, lyckats göra det mesta. Pedantplanering rules!

Ungefär detta har jag till imorgon/måndag;

- MASSA engelskagrammatiktråkiga-övningar.
- Läsa en obegriplig text till etiken.
- Läsa ut Catcher in the rye.
- Skriva en novell om ett avsked.
- Läsa en massa antika texter (inkl. utdrag ur Gamla och nya testamentet) samt skriva en läslogg på dessa.
- Läsa utdrag ur ordspråksboken i Bibeln och välja fem av dessa. Sen ska man förklara varför. Jadu.

I better get going. Indeed.
Ha det bra och sköt om dig!
Puss,
Mickis



every river that you try to cross.

Just because i'm losing, doesn't mean i'm lost.

/--/

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get
What I deserved
No better and no worse

/--/

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one

And you'll be lost
Every river that you tried to cross
Every gun you ever held went off


Lost! by Coldplay


RSS 2.0