All that glimmers...

Sitter och filar på mitt reportage och har obotligt tråkigt, kommer liksom ingen vart. Och ingen vill leka med mig. Sarah verkar vara på hemlig ort och andra jobbar. Jag ska jobba imorgon. Medan alla andra kollar på melodifestivalen. Bah.

Funderar på om det är värt att fixa till mitt ass och bege mig in till Uppsala och shoppa lite, blir väldigt frestad nu när jag surfat runt på div. bloggar och liknande. Slänga på mig mullvadspälsen, ett par höga boots och sporta en chict osminkad look. Fick pengar igår så det borde ju funka. Fast å andra sidan lockar soffan, skabbfrisyr i form av knut och ytterligare ett SATC-maraton med spaghetti och köttbullar i sås liiiite mer. På ett sorgligt vis. Men ändå, det är det loven är till för.  Och det är halt och kallt ute. Får sporta den där looken någon annan gång.

Nu tror jag det är dags för den där maten, nom nom!
Puss!

Foto: Foto:
Foto: Foto:

LOVE IT, WEAR IT!
 (Och ja, jag vet, kanske inte helt etiskt korrekt att ha en äkta päls. Men jag skiter i!
Jag älskar min bebis i alla fall Och om det är vintage, what's the big deal?)


the agony and the ex-stacy


Drunkedi-drunk-drunk. Och av skärpan på fotografiet att döma; so was the photographer.


Dance dance dance

Är på besök på fina gatan hos mormor i Djursholm och sitter samtidigt och skriver om ett besök på en annan fin gata, nämligen om mitt och Matildas studiebesök på Svensk Damtidning igår. Det var mysigt och jag vill också sova över på redaktionen så att jag dygnet runt kan bevaka kungabröllopet, mums!

Nu ska jag se till att äta lite av lasagnen som bjuds till lunch och dessutom kanske knycka en av de nybakade chokladmuffinsen.... (och nej, jag har inte avbrutit min fasta, det råkar bara vara så att jag helt hade missat att söndagar är undantagna fastan. Och eftersom jag inte åt något i söndags kan jag gått ta mig en muffins nu. Nomsi nom nom!) Inget slår att vara hos mormor!

Puss!


Såhär fixad och freeesh kan man vara när man är hos mormor och
skriver reportage. Mwaah. Keep your kids away or i'll scare them.


Say whaaa?

is_it

Hur kan denna sökning har mer än 1 miljon resultat?! Och vem söker på sånt här?! (från tjuvtittat.se)

wet wet wet

Idag är det freag vilket vetyder att jag har överlevt gårdagen som bjöd på långdag och två asjobbiga och bajsiga, samt en mindre jobbig, inlämningsuppgifter. Men jag kan stolt säga att jag klarade det och lämnade in allt i tid. Go me!

Idag blir förhoppningsvis en trevligare dag med bio med Agnes, vi ska se snabba cash och käka på donken fredagskvällen till ära, haha. Imorgon blir det  att jobba 9-19, wohoooo.

Nu ska jag återvända till att titta på kranier!

Puss

swallowed by the sea

Igår:

√ Hade jag en relativt värdelös skoldag med 4 h historia och Calle som tyckte jag pratade för lite. Well, kunde ju bero på att jag sovit nästan ingenting eftersom jag jobbade till klockan 24. 00 dagen innan. I'm just saying.

 Fikade jag med Johanna på stan

√ Hade jag sånglektion och Elisabet hade bakat en minisemla som jag fick äta. Sen klämde jag minsann i mig en till, fast en normalstor sådan.

Idag:

Var jag hår och sminkmodell åt Victoria :)

Har jag kollat på en underbar film på spanska; El mar aldentro (Gråta med ett leende)

Inlett min fasteperiod - 40 more days to go!

√  Sjungit med kören!


Saker att göra:

Mejla typ alla i hela världen

√ Skriva klart psykologiuppgift - till imorgon

√ Skriva engelska formal letter - till imorgon

Skriva argument för frihandel - till idag


Nu ska jag fortsätta med psykologiuppgiften och kanske ta och börja på engelskabrevet som ska vara inne imorgon, eheheh. Jag vill ha helg så jag kan sova!

Puss



How long must we sing this song


Kerstin for president! Facebook är det nya rexnet och Kerstin har SÅ fattat grejen.  Jag får ha en lååång sovmorgon innan jag möter en dag med både skola och jobb till 24.00, awesome!

PUSS!


you know i would

Idag har följande införskaffats:

- Smågodis (och visste ni att ballerinakex numera finns med kladdkakesmak?!)

- Ett exemplar av senaste veckorevyn

- Ett polisset från leklust (inkl. pistol, handbojor, polisbricka och visselpipa...) vad det ska användas till är än så länge lite hemligt!

- en sjuhelvetes massa timmar på ica väst, jag kommer vara rik som ett troll i mars! (och förvisso trött som en annan arbetshäst, men vem bryr sig. Inte jag och min feta plånbok iaf.) 

- Två referenser till min kommande Au pair-karriär i London! 

- En sprillans ny superawesome klocka som en försenad födelsedagspresent av Anus.

Nu ska jag återvända till Lääts dans och att ligga på soffan med min mor. Tycker det är ganska skönt att inte gå ut idag, det är sjukt som i ett isbjörnsrövhål där ute.  

Puss!


Detta är min förebild till Jossans 25-årsfest (maskerad med filmtema); Wonder Woman!
Allt är kirrat förutom pannbandet, någon som har en idé om hur det skulle kunna skapas/var det kan införskaffas?

Tacksam för hjälp!


sunrise, sunset as we gaze

Har precis kommit hem från sånglektion och innan dess fika med Erik och Matilda samt en två timmars historielektion. Lackade lite tyst över den bittra lärarkandidaten som prompt hävdar att man minsann inte ska skänka pengar till afrika eller för den delen tro att man som individ kan göra skillnad för hur det ser ut i världen.

Citerar; "Don't think that it'll do any difference in the world if you go as a volunteer and play with the african children under a tree just to make yourself look good, their friends can do that. You might aswell don't, 'cause you can't do anything on your own. Think about who you're doing nice things for; others or yourself."

Jag blev liksom mer och mer irriterad; jag tyckte bara att det var en taskig attityd rakt igenom, det hon ville få fram var att de som gör volontärresor är naiva. Visst så kan man kanske inte göra en markant skillnad som en individ, men alltid gör det något (ingen kan göra allt men alla kan göra något, remember?). Det kan ju liksom knappast skada heller. Så om jag vill åka och leka med afrikanska barn under ett träd, och även om jag gör det bara för att jag ska känna mig som en bättre person, så ska jag väl kunna göra det utan att någon näsvis liten lärarkandidat ska lägga någon värdering i det. Som sagt, det kan ju knappast skada om jag åker dit och leker med barnen istället för att ingen ska bry sig om dem alls, det är ju knappast så att världen blir sämre av det, ellerhur?

Arrrsgh. Jag blev bara lite irriterad. Planerar att sitta resten av kvällen tittandes på något dåligt program, vaggandes fram och tillbaka och intala mig själv att det finns gott i världen. Ska kanske försöka intala lärarkandidaten också, så att hon slipper bittra ur på oss elever.

Nu börjar Vänner!

Puss♥


Mwihi, fångade min bror på bild. AAAnd he doesn't know it!


Just say you'll wait for me

Jag spyr lite på spanskan och undrar i mitt stilla sinne varför, VARFÖR, jag i hela friden valde att läsa steg 5? Man ska ju sluta när det är som roligast säger man ju, så jag borde kanske ha slutat i steg fyra. Bajs. Men det är säkert jättegivande att skriva en sida om vad frihet är... Däremot kan jag skatta mig lycklig för att jag inte valde att läsa matte C och därmed utsätta mig för ett prov från helvetet imorgon - Nej tack.

Nej, nu ska jag försöka kämpa mig igenom spanskan och dessutom komma på ett sätt att översätta leken fruktsallad till spanska; Cecilia kom på den briljanta idén att alla skulle göra något inför klassen. Så jag och Karoline slog till på det mest avancerade vi kunde komma på; leka fruktsallad. Kroppskontakt och bristfälliga spanskakunskaper i en enda röra! Maravillosa! Sen ska jag se till att mamma inte fuckar upp min älskade risotto helt och hållet. Jag är vanligtvis den som brukar (och är för övrigt den enda som kan) göra risotto så jag är lite orolig när jag låter henne hålla på med mitt skötebarn helt själv. Lite som att lämna sitt yngsta barn till en något för ung barnvakt...

Vi hörs!
Mikak♥


Newcomings

Halloj! Du har vågel på dig!

Har nu införskaffat min studentklänning från sidan stylebystars.se. Supersnygg är den så jag hoppas att den funkar på också, det är det som är det läskiga med att handla på nätet! Spännandish! Är riktigt nöjd och det är ett lite roligt och annorlunda snitt som förhoppningsvis inte allt för många kommer ha (problemet med att hitta en BH som passar får vi lösa sen!) Puss!





RSS 2.0