Jag säger ju att barn är onda.

Buss 312, Ekerö, Stockholm

Det är fullt på bussen. En pojke ~5 står upp i gången med sin mamma.

Pojken: Mamma, ska vi inte av snart?
Mamman: Jo, vi ska av snart.
Pojken (trött): Jag orkar inte trycka idag.
Mamman: Det behöver du inte, det har någon redan gjort.
Pojken: Jag vill döda alla på hela bussen.
Mamman (förskräckt): Nä hä! Så säger man inte!
Pojken (rör sig bak i bussen för att gå av): Jag vill bomba alla så jag kan bestämma själv när jag vill gå av bussen.

MOHAHAHA. I LOVE IT!


Infidelity?


Lipsy Exclusive To ASOS Corset Wrap DressASOS Satin Bow Front Bandeau Dress

Att jag nyligen köpt min födelsedags-nyårs-julklänning-whatever-you-wanna-call-it, hindrar
mig inte från att titta på andra...

Vilken är snyggast? :)

1 & 2 från www.stylebystars.com
3 & 4 från ASOS.com

Excellent.

Från tjuvlyssnat.se

Det är sent och alla som sitter och väntar på sina bussar och tåg är trötta. Helt plötsligt kommer det två högljudda och påverkade fjortisar. De får syn på de stora förvaringsskåpen vid väggen och börjar krypa in i varsitt skåp och stänger skåpsdörren. De börjar banka och slå på väggarna samtidigt som de gapskriker åt varandra. Alla som tittar på suckar.
Äldre man ~60: Nästan så att det är värt att slösa en tia eller två på att låsa in de jävlarna.

Mikaka says; Amen!

Yester-me, yester-you, yester-day.

Jag. Är. På. Så. Dåligt. Humör.

Det började igår. Och jag pratar om snöovädret. Det har seriöst snöat i konstant ett och ett halvt dygn. Igår när jag och D var ute på promenad (God knows why. Vädret?!) så var det nästan lika illa som nu. Dock fick jag thé och skjuts hem efteråt så det var okej... :)

Något som INTE är okej är hur lång tid det tog för mig att komma hem. 2 timmar people, TVÅ timmar!! En resa som på sin höjd egentligen bara tar en timme. Visst, snö är mysigt, men inte när kaoset drabbar stackars mig....

Nog med gnäll, nu sitter jag hemma vid datorn, i långkalsonger, raggisar (de vackra regnbågsfärgade med hål på hälarna), krampaktigt inlindad i en fleecefilt, ätandes Marabou Digestive och tyckandes synd om mig själv. Jag planerar att sitta såhär ungefär hela vintern. Eller ja, i alla fall ikväll. Jag är så wildside.

Den här veckan har jag valt att kalla snobb-kulturellaveckan. Imorgon bär det av till Nationalmuseum i Stockholm tillsammans med konsthistorieklassen (för övrigt ett av mina favoritämnen, yey!). Där ska vi få guidad tur samt lite tid för oss själva, där vi kan fälla spontana snobbkulturella kommentarer om ljus och typiska kännetecknen för barocken. Sweeeeet. På onsdag händer det även lite kulturella saker; vi ska på någon jätteabstrakt pjäs om Selma Lagerlöf. Min spontana reaktion är; herregud. Varför ska någon ännu mer snobbkulturell snubbe med hästsvans förstöra Selma Lagerlöfs Gösta Berling. Är det bara jag? Eller?

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och kolla på gamla Top Model-avsnitt. Kanske plugga lite också. Hmm.

Tjing!
/Mickis


It aint half of what you told me.

Back from church...

... där jag, S & J har sjungit. Vi har nämligen startat en liten trio, lite spontant sådär. Vi har redan hunnit sjunga på två mässor den här veckan vilket är ganska bra jobbat med tanke på att vi kom på denna idé i torsdags. Busy busy man blev helt plötsligt. Haha. Det hela gick mycket bra, så bra att CM till och med slängde in en låt som vi inte alls var beredda på, vilket han högt och ljudligt deklarerade till församlingen. Vi tre, å andra sidan, väste fram, mellan våra leenden och nervösa skratt, att han skulle dö. Tur för Carl Michael att det gick bra säger jag bara... haha. Aja, we love him anyway.

Igår var jag i stan och fikade med mitt eviga fikasällskap D. Vi pratade som vanligt om typ allt och inget samtidigt som vi försökte få i oss en stor, och väldigt mäktig, kopp Waynes Choklad, samtidigt som vi gjorde upp framtidsplaner. Sjukt seriöst. Som det ser ut nu kommer jag sluta som mindre chic nattklubbsvärdinna, inneboende hos D, samt ta en roadtrip ner genom europa. Och ja, det är mindre misslyckat än det låter, in fact så tycker jag att det låter ganska vackert. Eller något.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, sjunga tar på krafterna och det enda jag har fått i mig hittills idag är ett oblat och en klunk vin. Jag känner Anna Skipper flåsa mig i nacken....

Puss på er! (ni som fortfarande håller hoppet uppe och läser min numera ganska oregelbundna blogg)

/Mickis


 

En sjukt bra låt som jag fått hang upp på, It aint enough med Oh Laura. Tack malin för tipset!

La canción de ella.

Nu undrar ni kanske om jag gått i ide.

Men se, det har jag inte, i alla fall inte på riktigt. Jag har bara gått i en liten bloggdvala. Ehm. Ja.
Eller såhär var fallet om jag ska vara helt sanningsenlig; jag råkade slå in fel pinkod 3 gånger på min mammas bärbara internetgrej. Resultat? Man måste slå in PUKkoden. Jag hade ingen som helst aning om var denna fanns. Min lösning var då alltså att smyga iväg så snabbt och ljudlöst som möjligt och sedan blåneka att jag överhuvudtaget använt datorn det senaste dygnet. Allt har en lösning. Men nu funkar skiten som den ska igen iaf.

Jag har hunnit med en hel del sen jag senast skrev måste jag säga. Urval; 

√  Sett ca 100 dansande teletubbies i Forumgallerian i Uppsala. Det händer liksom bara i Uppsala. 

√  Fikat en massa gånger...

√ ...och när jag fikat fått den något udda förfrågan om jag har sett en helt random persons tandställning. Jag svarade nej.

√ Under samma tillfälle också bevittnat det totala urspelet av ett fjortisgäng. Det löd ungefär såhär; "Nej, nu byter vi samtalsämne.... (tystnad) Chuck Bass är så JÄÄÄÄÄÄVLA sexig. Jag och mitt sällskap fick undvika en attack av totalt sprutgarv. Det var vackert.

√ Lyssnat på julmusik. Mycket julmusik. Min ursäkt är det pissiga vädret. Jag känner att jag försöker intala mig själv att det inte alls regnar och slaskar utan att det snöar och är lika mysigt som på ett vykort målat av Jenny Nyström. Du är ond om du vill få mig att inse sanningen.

√ Gått på den första glöggfesten för i år, och det var mysigt. Det gör precis inte så mycket för att bota min juladdiction. I love it. 

√ Idag skrivit ett prov i konsthistoria, om jag får skryta så vill jag bara påpeka att jag kunde alla tavlor som kom upp. Desto värre  var essäuppgiften. Mina käcka historielärare bestämde sig för att vi skulle välja en tavla och sedan jämföra den med tre andra. Och dessutom skriva uppgiften som en käck liten krönika. På 3000 ord. Varför inte. 

Nu ska jag äta pepparkakor, gosa ner mig i min säng, tända ljus och hoppas på att jag inte behöver gå ut förr ens det slutat regna/snöa/vara äckligt ute. 

Puss på dig! 
Mickis


Och nej, mina photoshop-skills är inte så utvecklade.
De är rentutav ganska patetiska.

Do you know?



Har du någonsin undrat vem som tänder en ny stjärna när den gamla har fallit?
Och vem som gör mönster i frosten på fönstret?



Let's pretend

Kom nyss hem från kören, jag går alltid därifrån med ett enormt leende.... underbart! Det är något med stämningen där som gör att man befinner sig i något av ett konstant lyckorus. Haha. Jag tror det är svårt att förstå, det måste upplevas....

Sitter och skriver en rapport om arbetsmiljö till idrotten. Har dock kommit fram till att jag inte behöver formulera mig så bra (läraren är gympalärare/naturlärare=svenskan är inte på topp)

Jag skrev början på det här inlägget igår (onsdag) men jag hann inte ladda upp det. Så nu är det onsdag. Imorgon (idag) hörs vi mer!

Puss

When you say nothing at all.


Knivur er tungur. Typur

Jag blev idag tillsammans med lite drygt 59 andra elever tvingad att se en av historiens sämsta filmer; Korpen flyger. Eller korpen Flygur som en islänning skulle sagt. Typ.

Värdelös. Jag har slösat lite drygt 2 h av mitt liv för att se på en isländsk (och skamligt nog, även en svensk) film. Illa.
Sök på korpen flyger på youtube och förstå...

Nu ska jag äta!
Puss

Jag vill också mejla med Alex Schulman.

Killen är ett geni. Jag har precis läst ut boken Privat Mejlkorrespondens skriven av tidigare nämnd Schulmanbroder samt Carolina Gynning. Mycket underhållande bok måste jag säga, vem vill inte ha insyn i dessa två sjuka (men ack så genialiska) hjärnors tankebanor?! Jag älskar det! Och ja, jag inser att jag inte kan ha samma mejlförhållande med Alex Schulman som Carolina, så jag börjar se mig om efter ett liknande förhållande. Kanske så att jag ska tvinga personen som lånade mig  boken att mejla med mig på detta sjuka manér. Tror dock inte att det är hans grej. Har jag rätt?

Jag vil skriva sådana här lååååånga och totalt ordbajsande mejl till någon som svarar på samma sätt. Väldigt intressant. Yes.



Jag kan fortfarande inte begripa nyhetsmorgon söndags otroliga neråt kliv i kvalitet. Det är hemskt! Varför har de ett prettoinslag som heter Många Bäckar Små, bara namnet äcklar mig, att det sedan handlar om hur man kan spara vatten i sitt hem (och hur vaaaaaarje droppe räknas) gör det ju inte bättre. Jag kan fortsätta; hon som gör inslaget har typ två blonda flätor och ser väldigt pretto och uppmanande ut. Varför ska alla energi och miljöinslag vara så äckligt duktiga?! Jag blir nästan lite obstinat och känner för att slänga godispapper på marken. Det är ju iofs en ganska sjuk reaktion.

Nu ska jag sluta och äta lite frukost.
Sen ska jag sluta inbilla mig att jag är rebellisk och börja plugga. Min inre röst säger åt mig att plugga spanskaglosor.

Men nu ska jag sluta, de säger något om antikmässa på tv.

PUSSS

There, I said it.

Klockan är mer eller mindre tio i 11 och jag är antagligen den enda i min bekantskapskrets som är uppe vid denna tidiga timme. Det är söndag, då är det tidigt.

Sitter och kollar på nyhetsmorgonsöndag, något som jag brukar tycka är ganska mysigt, nu blir jag mest äcklad och trött. En nervöst skrattande och klämkäck Tilde de Paula och ett inslag om vad Martina Bonnier anser ska finnas i en basgarderob. Jag ger själva fan i vad Martina Bonnier tycker, jag känner inte att en svart stringbody är något jag har ett skrikande behov av. Så, I said it.

Jag skrev så fort att jag fick kramp i fingrarna.

Skriver sen.

Puss


Hittade för övrigt ett inlägg på bilddagboken, upplagt av min kära vän Fanny. Hon beskriver på ett mycket underhållande sätt hur hon handlat på konsum och flera gånger fått stoppa sig själv för att inte handla för mycket.
Lite som en missbrukare. Väldigt underhållande. Mohaha. Hon är speciell Fanny, på ett bra sätt. We love her. Jag älskar att hon avslutar konsum-shoppar-missbrukar-inlägget med "Tur att jag inte är hemma själv så ofta" Nej Fanny, tänk hur det skulle gå då. Ha Ha.
Nu har jag skrivit för fort igen. Aj i mitt finger.

http://dunet.bilddagboken.se/p/show.html?id=292373554&directlink=1


Thank God it's friday

Aaaah, fredag.

Jag ska vara tråkigast av tråkiga och bara vara hemma. Äta mat med min familj. Kolla på Idol. Jag hatar Idol. Eller jag hatar att älska Idol. Jag låter som en bitter kärring, men that's the truth my friends. Alla andra ska tydligen göra något, dock ska Sarah köra samma spår som mig och stanna hemma. Jag ska somna i min egen säng istället för på Carros soffa denna fredag har jag bestämt, haha. Hade en inplanerad photoshoot med fotografen jag nämnde i ett tidigare inlägg. Jag avbokade dock, kände mig inte riktigt på topp om jag säger så. EHe.  

Haft en ganska medioker vecka, ett stort prov, inget annat.... nästa vecka blir ännu bättre. Aaaah (belåten suck á la Shirin)

Så nu ska jag vara tråkig, äta min hembeställda Thaimat och kolla på idol som börjar om en halvtimme. Ha det så kul ute i kylan ni som ska vara sociala. Ha det kul. Det är kallt ute. I'm just saying.

Puss och ha en underbar fredag!
/Mickis

Change we need.


ÄNTLIGEN!


So, so what I am a rockstar.

                 

Såhär ser hon ut efter två ganska intensiva veckor av plugg. Ehe.

Free woman song of joy

Hittade en tjej som tar jättefina bilder, älskar hennes stil!
Gillade speciellt bilderna hon tagit av Carola, otroligt vackert ljus och känsla. Me like.

http://emelieohlsson.blogg.se/2008/september/utkast-jag-och.html

Puss

You enclose me

Måndag...

Ja, vad ska man säga.. det är måndag. Jag går från halv 9 till halv 5. Det är kul. Typ.
Sitter nu och försöker intala mig själv att jag kan ekonomi, prov imorgon. Mitt huvud är fullproppat med devalvering, lågkonjunktur och inflation. Kanske får ta och radera några låttexter från hårddisken. Jag är sjukt bra på att komma ihåg låttexter, bara så ni vet.

Nu ska jag låtsas vara duktig igen,
Tjingeling! ♥

unchained light

Jag tycker den är superfin! Visste inte att den fanns på engelska... Och idol-Anna slaktade den i fredags. Jag hatar idol. De bara förstör låtar. Men jag är inte bitter. Tur att det finns bra sångare. ehe. Btw så ringde min kära körledare för ett tag sen och tyckte att jag skulle komma på hans konsert ikväll. Jag är tveksam. Pusshej!

Freedom cries that all will be redeemed

Aaah. Jag har städat klart mitt rum. Jag är så bäst.
Jag förstår dock inte vart jag får plats med alla saker! Varje gång jag rensar, vilket inte är allt för sällan, slänger jag MINST en svart sopsäck med saker. Och sakerna syns ju inte annars, så vart får de plats? MYSTERY!

Nej, nu är det fint, jag har tänt ljus, bäddat om, myspyys. Har städat (se; duschat och tvättat håret och dyl.) mig själv också, man blir ganska äcklig av att städa.

Nu ska jag åter till det stora nöjet att läsa ekonomi. Ska bli kul. Verkligen.

Puss på er!
/Städtanten

So let it snow, let it snow, let it snow....

Det snöade igår! Kan ju dock erkänna att jag inte blev så värst glad, men det är smällar man får ta när man bor i det här landet. Anyway, nu har jag i alla fall fått en ursäkt att så smått.... kanske ..... börja lyssna på julmusik . Pepparkakor har jag redan ätit. Har även övertalat  min kära mor om att vi ska åka in och köpa julpynt idag, mohaha. Jag har vunnit över folk till den rätta sidan!

Jag hoppas stenhårt på en VIT jul och inte en ful, grön jul som förra året. Känslan av jul infinner sig inte riktigt på samma sätt när tomten kan skutta på bäst han vill eftersom det är barmark. Han ska pulsa, PULSA I TELL YOU, i djup snö. Sådeså.

Nu måste jag verkligen plugga ekonomi. Verkligen. Asså verkligen.
Take it easyyy!


Aaaaaaaah, julpynt is my drug.

RSS 2.0