My heart was runnin' into love at first sight.

Sitter nu i ett grupprum med Titti, som svär över sin artikel och som nyss utbrast. "Aaah, jag får såna här spasmer".
Annars är det ganska tyst. En mycket märklig eftermiddag.

Min senaste lektion slutade vid halv 10, sedan har vi ätit och nu hsr jag fördrivit ungefär 2 timmar, one more to go, innan etiklektionen börjar. Alltid denna eviga etiklektion. Den är så. sjukt. värdelös. Eller. Jo. Fast mest människorna där.

Anyhuuu, jag kom på att jag är helt ledig imorgon. Score. Dessutom är jag klar med ALLA mina fanzinetexter, så jag kan chilla resten av veckan. Och sen är fuckzine slut! Jag säger som Elsa; vi överlevde!

Ska leta upp Sareanus och se om hon vill fika innan lektionen. Om  du ser det här, RING MIG!

Puss på er!

Arga lappar. I LOVE IT




 


HAHAHAH.
HAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAH.

Älskar den om 97-årspartyt!

These streets have too many names

Klassfesten var minst sagt intressant, jag säger inte så mycket mer, haha!
Måndag kan även den bli intressant....

Ska dra till Victoria snart! Avnjut denna sjukt underbara låt av
Paolo Nutini - These streets.
Puss


Baby I can see your halo.



 

Just for fun.


Skam att Laila inte vann Let's Dance, hon är grym! Speciellt hennes showdans (se klippet) , en av de snyggaste dansnummer jag någonsin sett! Känsla, passio och helt synkat. Grymt!


Var på Gränby Centrum igår med Saris och hennes mamma och did some shopping :)
Hittade en sjukt söt vit sommarklänning och ett par svarta shorts med guldknappar. Man blir så mycket mer shoppingsugen nu på vårkanten... farligt det där ;)

Anywhuu, jag följde sedan med hem till Sarah och stylade henne lite, hon (och hela övriga Sverige) skulle ut på krogen. Jag ä inte bitter.
Jag lekte lite frisör (det blev á la min egen stil, med stort och lockat hår, HOLLLAAAA HOllywood, we like) och sen lekte jag smakråd vad gällder kläderna. Jag fick känna på lite av atmosfären att gå ut; fixa sig. Man lever på det lilla man kan liksom, haha!

Idag får jag dock chans att fixa mig själv, JO07a ska, för första gången på två år, umgås utanför skolan och ha klassfest. Ska bli intressant att se hur det  blir, men det kommer nog bli kul. Rapport imorgon. Om jag orkar skriva vill säga. Måste dra mig hemåt i någon slags hyfsad tid, för vi ska, surprise, sjunga i kyrkan imorgon. Och det är samling och uppsjungning kl. 9. Det är också kul.

Nej, nu ska jag dra och duscha. Var och tränade men åt och fixade lite innan, så nu ska jag bli lite mindre svettstinkande. Freeesch.

Puss och ha en kul lördag!

Creating!

Untitled

Upon walls of sand.

Onsdag!


Sitter just nu och gör mest ingenting, har roat mig med att äta långfrukost, vakna sentoch läsa massa modetidningar.
Me like!

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, kan behövas... sedan off to le school. Där väntar lite fanzinearbete samt en spanskalektion. Känns ganska lugnt just nu om jag får säga det själv, haha!

Efter en ganska värdelös skoldag så ska jag köra lite, är alltid lika kul! Att vi dessutom bjuds på våfflor (våffeldagen idag!) dagen till ära gör inte det hela tråkigare om jag säger så :)

Nej nu ska jag ta en lång, härlig dusch!

Puss!


Mums?!
Inget slår dock de  våfflor vi åt i Belgien;
tjocka belgiska våfflor med jordgubbar och chokladsås....hallelujahmoment!

Oj. oj. oj.

Seriöst.

Jag tycker synd om folk som känner att de måste hävda sig på fjortisviset á la internet och med div. hjälpmedel.
Att du, istället för att erkänna att du har fel, inser petitesser och börjar bete dig lite mer som din ålder.

Jag tycker synd om dig som är så osäker på dig själv. Jag ber för dig. Verkligen.

Taizé



Promise me you'll carry me home.
Taizé -08

You were Romeo and you were throwing pebbles.

Oh Happy day, Igår var det studiedag för min, och hela uppsalas, del!

Jag spenderade den på ett föredömligt sätt, dvs. jag gjorde allt förutom att plugga... hah. Hade en härlig sovmorgon, åt långfrukost (mitt kall här i livet måste seriöst vara att äta frukost i evigheter...det är det bästa jag vet. Så spännande är jag liksom...) begav mig sedan till kyrkan där jag och fröken Ust skulle ha sånglektion med Anne-Lina och Calle-Micke (alla har dubbelnamn i kyrkan?) Det gick skitbra, vi fick mycket bra coaching av AL, hon är grym! Btw, Jag fattar inte var hon får all röst ifrån, den fyller ju för fasiken ett helt rum! Anyway, jag och S har ju fått två låtar som vi ska framföra som en duett vid något tillfälle, skitkul! CM är verkligen en ängel som tar sig tid och tror på oss! Så när vi ska sjunga dessa två låtar får ni minsann komma och lyssna ;)

Efter sången åt vi mat (man får alltid mat i kyrkan, i like!) och sedan stack jag och gymmande för mig själv. Det var verkligen INGEN där, underbart! Jag är riktigt stolt över mig själv som har kommit igång på riktigt med träningen! Jag har, sedan jag köpte kortet, tränat 4 gånger i veckan. Och detta mitt i fanzinerushen! Jag fattar inte att jag har tid.... men tydligen har jag det... det känns ju ganska skönt att ha lite extratid för en gångs skull. Efter träningen blev det supergod tacopaj made by ma motha och sedan mys hos Snorpis-Viktoria. Kul att vi börjat umgås igen... jag har saknat det. Vi har verkligen värdefulla diskussioner. Men även lite mindre värdefulla ;)

Idag blir det ev. fest någonstans i Uppsala med Viktoria.... tydligen skitmycket folk, we like! Pallar vi inte dra in så hittar vi på något annat. Innan det ska jag städa lite (happy time), skriva saker till Fuckzine, äta och dessutom hinna gå på någon konsert med mami vid 18. Hm. Det där med tid i överflöd verkade med ens lite överdrivet, haha!

Nu måste jag börja med saker!
Puss på dig & God bless!


Den här tjejen har sjukt fräsch stil! Dessutom ser hennes pjucks exakt likadana ut som mina nya (;
Som sagt, skön stil, haha!

Älskar vädret förresten, äntligen vår! Då kan man ha sådana här kläder, och inte som om man skulle till antarktis... alltid kul liksom.

Remember?



Kommer ni ihåg den här? Lite 90-tals nostalgi coming up!

Make my day!

Jag är sjukt happy idag!

Och jag har ingen anledning. Så enkelt är det. Jag känner mig bara fri och väldigt lycklig. Och jag behöver minsann ingen anledning, Amen! Men det finns dock flera saker idag som har gjort mig glad;

- jag har tränat (det håller i sig än så länge!)
- läst ut en bok som kommer vara viktig för mig, den förändrar. I mean for real.
- jag har cyklat. Utan att riskera att halka. Yey! Inget säger vår som att cykla för första gången.
- Det har varit plusgrader och sol hela dagen, jag blir lite lycklig i hjärtat då! :)
- Viktoria fyller hela 18 år idag! Grattis Carlsson!
- Vi får tacos till middag. Hello. Behövs det någon mer presentation? No.
- Jag och Sarah hade en mysig melodifestivalkväll igår. Rätt låt vann. Caroline af Ugglas är dock också grym och kom 2:a. Ibland kan till och med Sverige!
- Jag har nästan lärt mig låten (läs: 1500-talsstycke) som CM gav mig och Sarah i torsdags.
- Jag kommer ha texter till morgondagens fanzine. Lyckligtvis.
- Jag har äntligen fixat till lite i mitt rum - jag har mitt nya smink/skrivbord och inte ty pen miljard stolar. Nu är det riktigt mys.
- Jag har kommit till insikt vad gäller flera saker.
- Jag har bra personer runt mig just nu. Ingen som stjäl min energi.
- Jag är glad. Inget som stör mig nu.

Puss på dig, hoppas du mår bra.




So give it a moment.

Aaah, älska fanzinetiden! Och ja, nu var jag sjukt radikal...

Eftersom vi inte börjar förrens 13.30 idag har vi i gruppen bestämt att vi har möte vid 12, som inte heller är alltför okristligt tidigt. Så nu har jag tagit ett långt bad med badskum (när hann man det sist liksom?!) kört värsta kuren i håret och nu sitter jag här. Lyssnar på radio, bloggar och dricker en stor kopp grönt thé. Livet? Ja.

Igår var jag och V (aka. snorpan) och tränade, mycket trevligt! Känner att jag börjar komma igång ordentligt med le träning. Tränade faktiskt fyra gånger förra veckan. Och det är mycket för att vara jag... Jag hann även med lite shopping i form av sportBH, lädersnören (till pannband) och ett par nya sneakers. I don't usually wear sneakers. Men. Det kan ju vara jävligt behändigt med ett par skor som inte kommer med en 10 cm klack. Så nu är dessa underbara, vita lädersneakers (lite conversestyle, men snyggare) mina. Mm.

Nu ska jag kanske ta och klä på mig. Ska om lite drygt en timme bli upphämtad av D, vi ska äta lunch inne i Uppsala. Trevligt trevligt!

Puss på dig!




     

Moving on

Hooolla!

Jag har haft en sjukt produktiv vecka, nästan lite så att jag blir rädd för mig själv.
Har nämligen hunnit skriva flera texter till fanzine, intervjuat folk, tränat 4 gånger (varav en var box, jag dog)
Och nu ska jag skriva lite mer, duscha och fixa och sen dra in till le Uppsala för att ha myskväll med lite folk i Jossans lägenhet!

Jag känner mig lite hög för tillfället och undrar hur mitt dygn plötsligt fick så många timmar....

PUSS

Yummieee

'


no matter what may come .

Lördagens fika var sjukt trevligt!

Flera underbara människor, gott fika och sjukt skön stämning. Storken is the shit säger jag bara.... mötte förresten Florence, Jesper och bebistvillingar... de börjar bli stora nu!

Söndagen bestod ungefär av; gå upp tidigt. trött. gå promenad. sjunga i kyrkan. äta i kyrkan. gå promenad. plugga. kolla Beck. somna. Sen vart det helt plötsligt måndag! Mysterious....

Den här dagen har varit lång men gått smärtfritt. Hade en lektion, lekte med fanzine, åt, åkte ner på stan, fortsatte med fanzine och sen lektion. Slutade runt fem och drog då hem för att åter roa mig med fanzineplugg. Kul det här med projektarbete. U wish. Men som sagt, det är inte fullt så illa som jag först trodde.

Anyway, idag införskaffades;

- Diverse produkter från underbara Make Up store (neccessär med tillhörande handskar, ögonskugga, nagellack, body butter, concealer och armband) dessutom får man en underbar påse. Jag skulle kunna köpa något där bara för påsen, i'm just saying...

- Vit tee med tryck från Rules by Mary, mycket söt i must say!

Nu måste jag fortsätta med fuckzine och sedan plugga in spanskarollspelet. Kul att jag ska spela en tjej som jobbar svart på nattklubb och tycker att arbetstillstånd är överskattat...

Pusspuss