When do you think it all'll become clear?

Jag säger bara; tacka Gud för Coca cola. Och att jag hade en sovmask, för det var alldeles för ljust för mina stackars ögon i morse. Men Igår var skitkul och jag har upptäckt att white russian är ganska gott och att de gör äckliga cosmos på Kalas (vilket var en jävla shame eftersom jag gott och cravat en sån for like two weeks now).

Och jag kan ju bara ta och meddela att jag fått ett nytt jobb; Ica väst i Flogsta! Detta innebär att jag kommer ha fett med cash till resorna som ska göras i sommar (Visby, Taizé och Rom here we come!) samt att världen kommer få se upp för nu är jag även jobbarkompis med min bästa följeslagare Öst. Mohaha.

Nu ska jag se till att hälla i mig lite mer cola och sedan kommer sarah hit för att äta våfflor med mig. Nom nom.

Puss på er

  
Jag har inga som helst minnen av att dessa bilder togs. Kan också vara därför jag har en sådan "What? Jag är inte full, titta jag kan koncentrera mig på kort"-min på den andra bilden. Illa, men ack så roligt.


The lights are slowly fading, but i do not fear the dark.

Igår var en riktigt mysig dag! Började med att slasa omkring (som verkar ha blivit en vana nu på lovet) för att sedan åka in till Uppsala med familjen Öst (som jag numera ingår i, eller något). Det stod bowling på schemat! Lag blåögda spelade mot lag brunögda och vi väna blåögda (Jag, Eva och Jocke) vann överlägset och fick fika på Ofvandahls, värt!

Efter sportigheterna begav jag mig till dragarbrunn med två bullar och två läskflaskor för att döda lite tid och umgås lite med Madde, supertrevligt verkligen! :) Sen begav jag, elin och Matilda oss mot Eriks hus där det vankades ännu mer mat. Han hade nämligen planerat en ladies night (där även tobias och han själv ingick!) med sjukt bra mat (jag visste inte att vi har värsta mästerkocken i vår klass, damn!) och Bondchampagne. Efter en mycket trevlig kväll hos allas vår Frenne begav vi oss alla till det skabbiga, väldigt skabbiga, Williams på Öfvre Slotts för att dricka något vilket blev ett väldigt trevligt slut på dagen och en väldigt trevlig början på året!

Nu ska jag se om fröken Östh vill umgås med mig och se klart den jäkla filmen vi började på för typ 5 dagar sedan.

Ha det bra och ta lustgas, det är roligt!
Puss


you beat me black and blue, but hey it's up to you

Nu har jag varit sådär värdelös på att uppdatera igen, ska slå mig själv på fingrarna senare. Men jag ska ge er en snabb och kort briefing;

Jag har fyllt vuxen och haft en otroligt rolig första utekväll med mina vänner.

Julen var fin och jag var lycklig över att det var vitt på marken, att jag fick fira med familj, att jag fick många fina presenter, att jag fick gå på midnattsmässan tillsammans med Sarah och min bror för att fira natten tillägnad Kungars Kung.

Jag är också glad att jag och S fick en rolig utekväll på juldagen tillsammans med en massa andra roliga människor.

Jag är också oerhört lycklig över att nyår var så trevligt, händelserikt och fyllt av de flesta av mina nära vänner. Jag lämnar ett lyckligt och lyckat 2009, ett förväntans år, bakom mig och går in i 2010 med förhoppningar på ett ännu mer lyckat år där framtiden kommer att ta sin början på allvar. I got a feeling that this is gonna be a good good year!

Nu ska jag göra en sån där lista som är ganska ovärd för andra att läsa men som är ganska underhållande för en själv att skriva... läs om ni orkar!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jadå, mycket. Men jag fyllde ju trots allt 18 och det betydde ju första utgången. Partypulsen väcktes med andra ord! Haha.

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag sysslar inte med nyårslöften, det funkar liksom aldrig.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Kanske inte är någon av mina nära vänner, men Taizé-Martin fick tydligen barn. Jag lever fortfarande i chock.

4. Dog någon som stod dig nära?: Ja, en släkting.

5. Vilka länder besökte du?: Belgien och Frankrike. Det var ett fattigt år på den fronten i år...  

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Körkort och en stadig inkomst.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Oj då, jag är så sjukt dålig på datum. Men den 1 jan, 18e dec är det som poppar upp i mitt huvud.

8. Vad var din största framgång 2009?: Framgångar och framgångar... men jag håller fortfarande i mina höga betyg utan att stressa upp mig så mycket. Kanske lite av en success? Gud vilken tråkig sådan isf. Men jag fick ju faktiskt mitt första betalda sångjobb under 2009, det var super!

9. Största misstaget?: Hmm. Jag håller inte alltid käft när jag borde, vilket kan leda till problem. Men skit samma, that's me.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, min sjukt obehagliga okända sjukdom som slog ut mig totalt under ca 2,5 veckor. Kan ju säga att det där ryggmärgsprovet skadade mig! Aouch?

11. Bästa köpet?: Oj... jag gillar de flesta kläder jag köper (ganska onödigt att köpa annars?) Men diverse klänningar, min rosa sjal och lite annat.

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder. Me like kläder. mucho. And shoes. Mat, godis och fika kan ju iofs kanske räknas med här också.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: En massa saker; Gotland, Taizé gjorde mig glad, betyg på vissa saker som jag lagt ner mycket arbete på och att jag kommit så mycket närmare människor jag gillar och att vänskapen lever och frodas! :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: I gotta feeling, Poker face, Michael Jacksonlåtar och Halo. Och taizélåtarna, men de hör till varje år ;)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare, gladare, gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?: ?....Är ganska nöjd på den fronten.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Oroa mig för andra.

18. Hur tillbringade du julen?: Hemma med min familj och mycket mat. Dagen före och efter spenderades tillsammans med Sarah, min äkta hälft.

19. Blev du kär i år?: Oj, ja. Flera gånger. Men jag har lite för lätt för att bli kär för mitt eget bästa. Eheee.

20. Favoritprogram på TV?: Hahaha. Family Guy ser jag alltför ofta på. Annars har det snarare blivit mycket film i år.

21. Bästa boken du läste i år?: Jag läser pinsamt lite böcker utanför skolan, så jag får nog ta och säga att
Dr Glas är en av de bättre böckerna.

22. Största musikaliska upptäckten?: Melissa Horn, återupptäckt av MJ, Joshua Radin, Anna Maria Espinoza och många band som sjunger på andra språk än engelska eller svenska, typ Amaral.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Armband och halsband från Unica, Presentkort och pengar bland annat.

25. Något du önskade dig men inte fick?: Hmm. Några filmer och dvder, men no biggie eftersom jag fick presentkort!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Skrev prov i NK och gick ut med mina vänner på KC. Su-u-u-u-u-u-per!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Säkert, men det var bra i alla fall. Verkar onödigt att leta efter fel, right? ;)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Oj, jag vet inte. Lite mer säker, lite mer klänning och lite mer jag.

29. Vad fick dig att må bra?: Fina ord från fina människor, sång, vänner och uppskattande av det jag gör.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Jag sysslar inte med sånt. Fast alltså Jude Law...

31. Vem saknade du?: Min mamma vid vissa tillfällen, haha.

32. De bästa nya människorna du träffade?: Oj, det finns så himla mycket bra människor som jag fick lära känna. Alla får räknas in där helt enkelt!


Jag hoppas att du får ett fint 2010 som uppfyller dina förhoppningar och önskningar!
God Bless!


RSS 2.0