No right after rumour



When enough is enough.

You don't know what you got 'til you're missing it a lot. That's what i read somewhere.


Camebymyhousethismorning

Sitter just nu själv i ett grupprum och undrar vart fasiken alla har tagit vägen.... hm.
Vi ska iaf på lektion om typ 5 min så jag behöver inte vara utan mina vänner allt för länge, haha.

Fick veta idag att jag ska jobba med ett nytt flygbolag nu på lördag, nämligen Delta Airlines. Om jag har tur får vi fortsätta jobba med dem nu i sommar. Det är ett amerikanskt flygbolag så förhoppningsvis så får jag en massa trevliga amerikanare istället för en bunt sura fransmän. Awsome.

Det är lite nervöst för att jag ska back to basics och gå dubbelt med en ur ordinarie personal. Länge sedan jag gick dubbelt, man känner sig så himla borttappad. Jag KRÄVER en Traineeskylt... på det viset kan man ofta smita ur obehagliga situationer med ett dumt leende och ursäkten "jag håller på att lära mig".

Nu ska jag bege mig upp till lektionen!
Puss

If cupid had a gun.


When you face it.

Kom precis tillbaka från långprommis med Smillaälsklingen, helt underbart väder ute :) Me like!

Var med Malinskij hos Calle Micke idag och spelade upp låten....
Det gick så sjukt JÄVLA bra! Han tyckte om den (bara det, hallå! Den kände kompositören gillar låten!), vi prövade lite olika saker och slutresultatet var SÅ grymt! Förhoppningsvis får vi spela upp den för publik inom en snar framtid... men jag är så lycklig! Till och med Mikaka kan vara musikalisk och konstnärlig och skriva låtar.... my oh my. Malins underbara melodi gör det ju inte sämre heller. Underbart.

Nu ska jag fortsätta gå omkring och vara hög och plugga idrottslära, det dödar glädjen lite men måste göras.

Puss på er, och ut i solen!
/en speedad Mickis

btw. vi har kortvecka den här veckan. Nice? Ja. Dessutom är det Valborg. Dubbelnice? JA.
Mindre nice är att vi typ har prov varje dag, men hey, vad gör man inte för lite ledighet?



almost like dirty dancing.

Lördag!

Har varit uppe tidigt och sjungit från 9-13 (i know!). Min hals är lite död och jag kommer antagligen drömma mardrömmar om stämmor, höga H:n och "Saliga, saliga, saliga", men vad gör det. Jag har även hunnit med en promenad med bebissmilla, suttit ute och ätit för första gången, solat med bikini (!) och läst.
Att jag läser om typ häxprocesserna gör bara att jag känner mig sådär chilligt nördig... haha!

Ska hoppa in i duschen nu och därefter bege mig till Ramsta Herrgård för en lyxweekend i villa Dyrblom. Jag, Agnes, Fanny och Shirin ska mötas upp i Uppsala och åka dit tillsammans. Man får ju bara hoppas att han som kör ekan över till Ramsta är där... mohaha. Jag har dock hört att maten ska stå rykande färsk när vi anländer, sweet. 

Imorgon ska jag också upp relativt tidigt, jag ska ha min sånglektion med Calle Micke. Men denna gång ska Malin också vara med på ett litet hörn, vi ska nämligen spela upp vår nykomponerade låt för herr kompositören själv. Lite nervöst. Men det löser sig.

Men som sagt, nu ska jag hoppa in i duschen så att jag är presentabelt skick för min lyxweekend.

Puss och ta hand om er!

                                             
För länge sedan i ettan... oj oj. anyway, detta är några av de som ska med till Villa Dyrblom....
obviously eftersom jag är med på bilden... Mjo. Eh. Jag ska sluta skriva nu. Hejdå.

Breathtaking reality

Borde egentligen plugga till provet i kost- och träningslära, men det finns ju roligare saker att göra...
Var med Shirin i Nåntuna för att intervjua ett fotbollslag till en tidning, ganska ovärt. Jag frös ihjäl, det snöade till och med lite! Fel, fel fel! Och kanske 4 spelare var där för att tränaren skrivit fel tid. Anyway, eftersom vi gör det här så får vi ledigt alla svenska lektioner på torsdagar resten av terminen.... aaah. Sweet. Det blev med ens så mycket mer värt att frysa arslet av sig. Och jag tröstshoppade en klänning och en tröja...

Nu kallar det olidligt tråkiga idrottskompendiet (fast jag kommer  antagligen bara kolla på family guy istället, men hey who cares?) ciao! ♥



Light of april.

Måndag eftermiddag, kl är halv 4, och det  återstår en timmes lektion. I etik och livsfrågor . Kan inte bli roligare. Not. Men jag är inte bitter.

Jag har kollat in varje hemsida man kan kolla på och läst varenda blogg. Det återstår bara lite spelande av tetris eller något, det spar jag till etiken. Kommer antagligen vilja ta livet av mig som vanligt. Tiderna lektionerna ligger på gör ju inte precis att jag gillar den kursen mer....

Jag har skissat på vad som ska hända i sommar, och det börjar faktiskt likna något! Det är kul :)

- Gotland med S & E
- Kalmar med E
- Danmark runt med familjen, Fredrikshavs palmstränder here I come.
- Taizé
- Jobb


Sen tillkommer ju alla andra härliga sommarsaker man gör också; tänk grillpartyn, sena kvällar utomhus, sova hur länge som helst, gå omkring helt ofixad och ändå känna sig lite fräsch, cykla och äta glass samtidigt, spontana resor med kompisarna. Sommarlov är balsam för själen. Amen.

Nu ska jag börja dra mig mot etiken. Hoppas att jag överlever.

Puss på er.



Meet you downstairs in the bar and hurt.


Little bit, a little bit.

Vissa saker är underskattade.

Som grillad banan med choklad och liiiite vaniljglass. Mumsi. Denna delikatess samt Filip och Fredriks nya Söndagsparty kommer vara mitt sällskap ikväll. Nice. (Btw, Fredrik är så snygg så jag dör. Nördsnyggos is the shit.)

Sen ska jag försöka mig på att läsa ut en bok jag knappt påbörjat. Detta gärna innan imorgon. Kan bli intressant....
I alla fall. Jag var på kattemusikalen igår, sjukt grymt! Eleverna hade gjort en uppsättning av little shop of horrors, hade inte en aning om vad den handlade om, men den var rolig! Det var meningen att vi skulle gå på bio, men som av en händelse fick vi gratis biljetter till musikalen och vips; sparat 110 kr bara sådär. Gratis är gott. Gott som fan.

Nu ska jag rikta min uppmärksamhet åt gudarna på kanal 5.

Puss


Probably the best in the world.



Tycker detta är den skönaste reklamen just nu... underbar!

hands down, i'm too proud for love.


Lykke Li - Little bit

Baila conmigo

                                  Den spanska skådespelerskan (min favoritskådespelerska) Penelope Cruz's samarbete med Mango brukar alltid resultera i ursnygga saker! Så har det även blivit denna gång. Ska dra mig in mot huvudstaden snarast för att införskaffa lite snygga plagg...

          




Does she know your favourite song?

Sitter nu och äter lättyoghurt (lättsockrad of course) med allbranflingor. Fick mamma att köpa den nya smaken med chokladbitar i. Är inte riktigt säker på om jag gillar det, men men. Hottar upp frukosten lite iaf. Eller något.

Nog pratat om frukostflingor.
Efter att ha fördrivit dagen med promenad, SATCfilm och solande med läsning,
Ska jag nu tydligen iväg på säsongens första grill/poolparty i Sunnersta. Med mig kommer le Carro, Sareanus och Jonna :) Låter spännande!

Outfiten ser för tillfället ut såhär;
- Svart bikinitopp
- Ljust linne med tryck (så bikinitoppen syns igenom på ett lagom sluttyfashionable way.... ehee)
- Shorts
- Strumpbyxor

Lite lagom chill så där...
Nu ska jag kika runt på lite andra bloggar, sminka mig och sedan börja dra mig mot the station.

Puss  


Sjung om studentens...





Om jag tog studenten i år skulle denna klänning definitivt vara ett option
för klänningen med stort K. Finns hos Chicy.se för 565 kr, ett helt överkomligt pris.

New York. New York.



   

    

Aftonbladets Sofi Fahrman är i New York och förser oss här i Sverige med snapshots.
Jag är inte avundsjuk, inte alls. Yeah right. Någon som vill dra dit?
Jag kan tänka mig att flytta dit. Typ imorgon.




Moon river



Underbar låt med Katie Melua. Det är en cover, låten är från 60-talet och bl.a. audrey hepburn har sjungit den.

I'll be crossing you in style. Some day.

Mja, kan vara på tiden att göra en liten update.
Kanske är det så att jag är så chockad över att jag har lov att jag helt glömt av att blogga... haha.

I fredags hade jag och S ytterligare en sånglektion, det går framåt! Vi gjorde lite arr. på en av "våra" låtar, som lät riktigt grymt! Det ska bli så kul att få framföra dem. När det blir är dock en hemlis, ni får veta lite längre fram ;)
Fredagskvällen fick bli en relaxkväll, för jag skulle nämligen upp och jobba för första gången på. hmm.
Like 5 months?! Sorgligt, men jag skyller på finanskrisen som alla andra. Haha.

I lördags var det som sagt time to work. När man inte har jobbat på ett tag känner man sig helt ur gängorna. Jag var rentav lite nervös. Som tur var hade jag bara ett fyratimmarspass, lite mjukstart alltså. Dock var det fullbokat på båda flighter = kaos. Jag jobbade ensam på golvet också, så alla skrek på mig. Det är också kul. Men hey, jag bryr mig inte, man lär sig att ignorera otrevliga människors beteende. Jag träffade dock Elsis som skulle flyga till Prag, så jag fick iaf en liten trevlig stund med henne mitt i allt kaos.

Efter jobbet kom jag i princip hem och vände innan det var dags att åka till Märsta. Emelie, som kom hem från landet i öster för ett tag sedan, skulle nämligen ha tema Rysslandskväll! Kul idé tyckte vi och drog dit ;) Vi bjöds på ryska kakor, berättelser och ryskt thé. Kakorna var underbart goda, dock var de söta nog att orsaka omedelbar diabetes hos Anna Skipper... gott var det iaf. Jag fick dock en sockerkick som hette duga...

I går, alltså i söndags, begav jag mig till Uppsala för att umgås med Malinskij och Fanny. Vi åt den traditionella pastalunchen. Självklart jammade vi som sig bör. Vi tog dock upp det hela ett snäpp och gjorde egna stämmor på typ alla låtar... musikaliska svar JA.

Malin och jag ska även samarbeta lite med en låt som ska skrivas, eller ja, jag har en text som ska tonsättas.
Malin, som är ett musikaliskt geni, ska hjälpa mig med det, hon hade redan en melodi i huvudet som var helt i rätt stil. Underbart. Så nu får vi se hur det hela turns out, jag hoppas och tror att det blir bra.

Nej, nu känner jag att det nästan är skamligt att sitta inne i detta fina väder. Det är dagar som dessa man ska ha hund! Hur går det, någon som skaffat den där valpen åt mig än? ;P

Puss på er!




Varför har provrummen på Monki hål? Vi hittade syftet. 
(Sommar -08)

 


GIMMIE!



Bland det sötaste jag sett! Blandisar mellan labrador/golden/bordercollie. Helt underbara!
Köpa åt moi? :)

Sway with me


RSS 2.0