Breathe










Jag älskar dig, gör aldrig någonsin mer sådär igen. Aldrig.


Happy birthday to me!

Just ja, jag fyllde visst 18 eller något i fredags. Det var en awesome kväll som inleddes med shotspel, vinpimpel(ajaj), pizzaslisar och annat diverse. Sedan blev det utgång för hela slanten på Kung Carl i Märsta (don't mock it, för det är mer awesome än det låter) Vi blev ett gäng på ca 12 pers som tog över stället och hade en sjukt rolig kväll! Tack till er som gjorde min 18-årsdag minnesvärd (eh? Det jag kommer ihåg.) och underbar! 

Nu är det dessutom jullov, skönt! Även om dagen var ett anus till att börja med (alla tåg var inställda och jag fröst seriöst fast i marken) så blev det en mysig sista avslutning på Rosendal. Sen blev det kinamat för hela slanten med klassen, namnam. Nu ska jag inte äta på ett år, vilket är bra planerat med tanke på att det är julmat som ska goffas för hela slanten den närmsta veckan (eller hur länge man nu brukar äta skiten)

Här kommer lite bilder från fredagskvällen, exklusivt för er. De är nämligen i ett dolt album på facebook. Enjoy eller nåt. 
Puss! 


  

   


I'm an addict




Jag känner mig som en addict. Jag besökte just min lillebrors rum där jag chitchattade lite samtidigt som jag på ett oerhört listigt sätt gömde den lilla datorn under koftan. Men den är ju så fin. Och jag behöver skriva läxor. Och använda camen lite. Ehee.

Jag ska nog smussla tillbaka den nu. För min egen heders skull.


Saaaanta Lucia



Min bror har fått en liten mini-PC med cam. Det har inte jag. Men jag var ju tvungen att sätta min stämpel på den iaf.

Detta verk kallar jag "Osminkad, iklädd rosendals tshirt och krönt med gårdagens luciakrona"

Beskåda!


Gårdagen var mysig såsom bara en luciadag kan vara. I knivsta har vi tydligen traditionen att vi firar lucia dagen innan för att vaka in den riktiga. Så igår var alltså dagen för vårt luciatåg i Birgittakyrkan. Det gick oväntat bra förutom att prästMartin inte riktigt uppfattade budskapet om att han skulle hålla sig kort. Mina fingrar höll krampaktigt om ljuset och axeln höll på att ramla av.Så jag övervägde  starkt att kasta ljuset i huvudet på Martin så att han skulle ta och runda av. Men icke. Det gick emellertid väldigt bra ändå.

Och Hans gillade det.

På kvällen blev det plankning på tåget samt besök på en av Uppsalas pubar. Trots att det var 22årsgräns gick det bra ändå. Ursäkten "Nej, jag har inget leg" funkar förvånansvärt bra faktiskt. Det och min oförnekliga charm. Eller nåt. Men in kom vi och hade riktigt trevligt!

Nu ska jag återvända till läsloggarnas underbara värld och kanske kanta den med en spansk roman. Haaare!


I'm eternal, if only for a second

Inför kvällens stundande idolfinal, som ska ses med fröken C, kan jag inte annat än kopiera fröken Öst's text rakt av. Kunde inte sagt det bättre själv;

"Visst är det lite kul att Erik Grönwall är från Knivsta, men någon jävla måtta får det väl ändå vara? I tisdags klivade jag och Johansson in på Knivsta video för att kolla efter filmer och vi fick båda en chock! Jag skojar inte när jag säger att hela affären var tapetserad med bilder på när Erik var typ elva och knubbig. Man skäms ju nästan!

Idag var jag åter där tillsammans med en lyckligt ovetande Bjurkis (Läs: mig, min anm.) för att visa henne denna styggelse och reaktionen blev den väntade: förfäran. Nej, det kanske är en liten överdrift, (nej! min anm.) men helt ärligt, jag skulle bli skiträdd om jag kom in i en affär och se mitt skolporträtt från femman sitta uppsatt i form av stora affisher och upptryckta på t-shirts. Var tog Knivstas självrespekt vägen? Den försvann tillsammans med Knivstas Stolthet Erik Grönwall."



Jag tycker varken att Erik eller Calle är några supersångare, men whatta hek. Jag får väl haka på resten av Knivsta och heja på honom för sakens skull. Woho!

Puss och kram Svennebanan


Stenfiguren


Häxan Östanvind fyller 19 år. Hurra hurra!

Du pratar med stenar, är värdelös och vanskapt. Men det kan inte hjälpas Anus.
Du är min bästa vän i alla fall!


Mana manah

Photo booth är min spegel. det är lite mörkt dock. 

Onödigt inlägg Ab
Puss!

my sign is fatal, my hands are cold

Jag orkar inte riktigt vara positiv idag.

Gårdagen var helt okej tills jag på eftermiddagen fick ett samtal som resulterade i ett desperat försök att inte börja gråta mitt inne på Åhléns, ett försök försöka hålla tårarna tillbaka på väg till stationen, på tåget och tröstbesöket hos C på Flitiga, som efter ett meningslöst försök ledde till tårar, som utvecklades till en oändligt lång och tårfylld promenad hem och ett ännu mer desperat och gråtfyllt samtal till mamma.


Trevlig fredag det där!

Tur att folk orkar stå ut med mig när jag själv vill slänga mig mot en vägg upprepade gånger, bädda ner mig själv i min säng och sova bort det som är jobbigt.


Y'all know


16.30:
VAD HÅLLER JAG PÅ MED?!


17.22:
 
Uppdatering efter utbrott; men jag kan inte hjälpa det. riktigt. vill jag?
jag är ett litet sorgligt inferno av inombordsfniss och tankar, bra och sådana jag inte borde tänka.


beat on my drum 'til you understand it





among all the voices singing, it's yours the one I hear.

Den här dagen har hittills varit underbar, bra och ett litet ljus i mörkret!

Inte för att den varit så speciell egentligen, men bland annat har jag klarat av filosofiprovet (som för övrigt handlade om en minigris och diverse nipple-touching filosofer) och känner mig faktiskt nöjd. I övrigt har jag inte gjort så mycket mer än att titta på lökrötter i mikroskop, ätit lunch och druckit thé i skoltidningsrummet. Men på något sätt har den varit alldeles perfekt i alla fall. Gud vilken irriterande människa jag är egentligen, haha. Men ibland är det väl så; dagen har varit ganska ordinär men ändå känner man att den varit alldeles behaglig, snäll och... en indikation till att jag faktiskt....lever. Ellerhur?

Det är den första december idag och det har faktiskt snöat, ytterligare en sak att lägga till denna lyckade dag! När snöade det den första vinterdagen egentligen? Julkalendern vet jag inte om jag vågar titta på, när det gäller julkalendrar förvandlas jag till någon slags elak enväldig domare. Jag har en känsla av att denna inte heller kommer uppnå mina skyhöga förväntningar (som egentligen kräver någon slags kopia av antingen Karusellerna sover eller Greveholm)

Nu tänker jag terrorisera min vän Sareanus och tvinga henne att gå en liten promenad (som jag hoppas på slutar med thédrickande och smak av hennes nybakade lussebullar, mohah!)

Puss,
lova att du tar hand om dig! Kärlek!
Mickis






RSS 2.0