as we drink our wine and let the world fade away.

Jag gillar lov, det känns som om man presterar arslet af sig även om man mest drar omkring i mjukiskläder.
Jobbade igår och i tisdags och hade givande små samtal med två av mina chefer. Nu ska de alltså komma till vår skiva i vår. Om ni undrar vilka de vilsna 20+arna är så är det dem...
Dessutom hörde de av sig från slottet igår så nu ska jag jobba där måndag och torsdag. Jag känner hur de senaste månadernas pengatorka börjar närma sig ett slut. Jag har dansat omkring lite äckligt nöjd genom livet på sistone. Folkmordsuppsatsen är underbart, orgasmiskt nära ett slut. Jag kommer snart ha ögongodis att titta på igen och jag har fått en ny vinterjacka av mamma och köpt en underbar klänning. Gillar't.

Jag tog mod till mig och vaccinerade mig mot svininfluensan idag. Mest för att jag 1) har problem med luftvägarna och vill helt undvika att gå en alltför tidig död till mötes 2) undvika att smitta andra om jag nu skulle bli sjuk.
3)
inte störa mitt vackra jobbflow genom att bli sjuk. Och peppar peppar visade det sig att min kropp inte alls hatade detta viruset så mycket som jag hade förutspått. Det kanske var svinis jag hade när jag kom hem från Bryssel...?

Anyway.

Snart ska jag dra mig ner till ica, träffa carro och köpa godis för 4,90/hg. Sen ska jag se på idol och kommentera deras konstiga kläder och falska toner. Mohaha. Vem behöver juryn?

Pusspuss,
Mikaela


Jag, Sarah, Nils, Madde och Johannes hade en, vad vi hade planerat iaf, kulturkväll med start på ekocaféet. Alltså. Det visade sig att de inte alls skulle visa den film som stod i programmet utan en av de spanska filmer jag hatar mest på denna jord; Mujeres al borde de un ataque de nervios. Den är från 80-talet, en väldigt ung Antonio Banderas spelar råtönt med byxor upp till armhålorna och den är bara konstig. Så. Nej.

Vi drog istället till klubb dragarbrunn (aka. johannes lägenhet) och började med att se på the orphanage (spansk skräckfilm som gav mig och de andra seriösa men) samt en fransk film som Nils älskade och vi andra somnade till. Men det visade sig bli en riktigt trevlig kväll iaf med filmer, burgerking och skratt.
Tack!


Put your hand in the Hand

Kom hem för ett tag sedan efter att ha jobbat ett killerpass på arlanda på.... håll i er nu; 4 TIMMAR!!!!! Varav en var betald rast. Kan inte klaga.

Nu ska jag ta och hoppa ur uniformen och fixa till mig och sedan åka in till Uppsala. Jag, Sarah, Carro, Johannes och Madde ska vara kulturiga och se på spansk film på ekocaféet. Eventuellt ska vi dela på en flaska rödtjut. Bara för att höja kulturpointen lite....

Vi hörs!
Puss


Put your hand in the Hand of the man who stilled the waters!


I gotta feeling

Sitter och funderar över hur lång tid jag kommer orka härda ut denna jo-dag? Min klocka säger mig att jag måste göra det  i lite drygt en timme till...

Vem behöver raster eller håltimmar när man får chips och mackor? Så verkar journalistlärarna resonera iaf.

Nu ska jag låtsas lyssna på presskonferensen.

Puss


Not okej!


Photobooth of the jodag!


Happy birthday to ya!


Grattis på födelsedagen min älskade 182a!
Det har gått ett helt år sedan du blev myndig och visst har du blivit vuxen. Nästan ;)

They bring me to you...
Kärlek!


They bring me to you


Joshua Radin - They bring me to you

You look like the sun
i was the only one
who could stare onto you

Jag blir förälskad i hans röst och texten som bara rinner över av kärlek!
Ungefär så kärleksfull känner jag mig nu, haha!

Och jag och Hanna ska dansa runt och måla blommor... ;)
Världen blir mycket finare då.


Hoppas du mår bra.
Puss

 


But nevermind



Jag är glad för idag har varit en bra dag! Jag älskar mina vänner!
Puss


si cada parte de mi mente es tu ya

Oj oj oj. med ens blev jag fruktansvärt trött.

Jag fick någon slags sömnrubbning när jag jobbade på Noors Slott i lördags tror jag, haha. För er som undrar så gick det väldigt bra, jag var en av de som faktiskt kunde servera. Alltså vad gäller hur man håller flera vinflaskor och serverar samtidigt, servera avec och varmrätt från fat osv. Men det var nice och jag fick jobbet... de ville iaf att jag skulle komma dit och skriva på anställningsavtal så jag antar att det är lika med fixat? It better be för de dyra pengarna jag lade ner på svarta kostymbyxor! (Som man var tvungen att ha...)

Idag har jag spenderat timmarna med att vakna vid nio, helt skakis av mardrömmar. Trevligt! Jag drömde på ett ungefär att jag tillsammans med några av mina vänner och Monica i Friends skulle döda min vampyrpojkvän. Finns det någon slags symbolik där kan någon vänligen få berätta denna för mig!

Sen blev det lite lunchning på knivstakondiset med Carro och jag åt en baguette med potatissallad och rostbiff. Jag blev mätt som ett svin. Så nu sitter jag här vid datorn, lyssnar på klassisk musik (awesome hjälpmedel OCH jag samlar seriositetspoäng! Score.) och försöker koncentrera mig på att skriva filosofiuppsatsen. Det går ju sådär. Fast det är ganska intressant. Men det börjar bli en slags spinoff på Nietzsches religionssyn snarare än en jämförelse mellan honom och Kierkegaard. Bra där Mikak.

Så nu måste jag ta mig i kragen och skriva klart och skriva rent, jag är snart uppe i sex sidor. Vi skulle skriva 3-4. Dessutom ska jag snart in till Uppsala där jag och Maria ska träffa våra latinos. Ska bli trevligt!

Så nu är det filosofi på turbofart som är moodet ett tag framöver!

Hoppas du har det bra i den första snön!
Bless! Mickis




Jag känner mig lite såhär nu. Häxan Östanvind typus.
Jag är bitter och vill krypa ner i min säng.

MEN VEM HAR TID MED SÅDANA DUMHETER? Inte jag :D


give it one. two. three.

Mina fötter är p to the ain! Nylonstrumpor i högklackat är DÅLIG, DÅLIG idé!

Idag har jag hunnit med skola, gått till Jossan med Sarah och kollat in kläder, fikat utomhus (burr) och shoppat byxor jag egentligen inte vill ha. Anledningen är att jag ska provjobba på Noors Slott imorgon! Ska bli asnice, vi får hoppas det går bra... Kvällen ska spenderas med Idol, min man Skavlan och skrivande av folkmord (om jag orkar bry mig...)

Dessutom verkar det som om mamma är pajbakartagen! Mums :)

Nu ska jag äta och mysa ner mig lagom till Idol.
Bless!
Mickis


Noors Slott.

Här kan jag minsann tänka mig att mysa i vinter!
Dock sägs det att Karl den tolftes spöke vistas här...


I guess i'm hanging on to love

Photobucket

You took the fall
and thought of me

Above all


Papa i'm a millionaire but i feel like a bum



Jag har nu pluggat hela eftermiddagen. Nu får det räcka tycker jag i mina egen inbillade nördrevolt.

 Nu tänker jag äta sushi och sedan inte plugga mer. alls. denna kväll. Sug på den.

Kanske läser jag lite ur Pol Pots leende, men det räknas inte.

Adios!


Strong as you were, tender you go

Goder morgon!

Har nu suttit i dryga timman och klottrat ihop en önskelista samtidigt som jag kollat på Skavlan (bästa talkshowen ever OCH den är norsk! Haha.) Det börjar ju faktiskt närma sig den stora dagen för mig, försöker jag iaf intala mig själv. Men det ska bli nice!

Igår var jag, Carro och Sarah på bio och såg "Coco avant Chanel". Otroligt vackert gjord film som var så sjukt bra! Aldrig fel att titta på vackra kläder heller. Dessutom är Audrey Tatou, som spelar huvudrollen, en av mina favoritskådespelerskor! Vi hade riktigt trevligt :)

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och ta en dusch, äta  frukost och plugga (folkmordsuppsatsen is coming around, dessutom är deadlinen uppskjuten, hallelujah!) lite innan jag sätter på glamfacet. Det är nämligen partytime på G på dragarbrunn ikväll; vinylDJ, drinkar och awesomeness! Dessutom börjar körslaget ikväll där min sötnos Johanna ska vara med och representera Uppsala! Vi hejar på henne och Uppsala!

Nu ska jag gå!
Peace & love

(kan inte sluta lyssna på James Blunts Carry you home, underbar text!)




Wonderwall

                       
                 

Jag har tråkigt, här kommer lite photobooth för dagen!


RSS 2.0