Are we human... Or are we dancers?

The killers - Human
 

Aaah, äntligen börjar jag få lite fason på saker. Har börjat skriva ner saker inför morgondagens seminarie om Selma Lagerlöf samt övat in min del av föredraget om Argentina (på spanska people... Gud hjälpe mig!) . Det jag funderar på nu är temat till den förbannade essän om fru Lagerlöf (seriously, jag tröttnar ordentligt på henne snart... förlåt. Men vad ska jag göra!?)

Nu ska jag åka på glöggparty i hufvudstaden med min mami, därefter ska fröken Östh firas. Lite sent, visst men whattahek.

Puss på er!

Angel light, candle light, fire light and star glow .

Jag har så sjukt mycket för mig.

Så mycket att jag till och med kände mig tvungen att strunta i sista lektionen för att åka hem och plugga. VARFÖR, jag frågar varför; ska lärare och div. andra envisas med att ge en det mesta arbetet närmast jul och dessutom i en stor jävla  mängd. Så nu sitter jag och skriver ett kåseri om julen. Sen ska jag läsa på lite om Selma Lagerlöf (party) för att sedan springa till kyrkan och leka luciatåg. Gärna vill man ju hinna fixa till sig och kanske locka håret i bästa luciastil innan man ger sig in i leken. Får man komma i ett ostruket lucialinne?

Och plugga i helgen funkar inte heller superbra om jag säger så. Sarah ska ha middag på söndag och lördagen vill jag ha ledigt (tro det eller ej). BAH säger jag bara.

Jag hör av mig sedan!
(Kanske att mitt kåseri även får tjänstgöra som blogginlägg, mohaha)

Puss!
/En stressad, men lycklig, Mickis

Just let me say no, no, no.

GRATTIS SARIS 18 år!

Sarianus fyller myndigt. Vilket betyder att nästan alla mina vänner lämnat mig i under 18-träsket. Hjälp.



Yey.

You can't play on broken strings.

Jag har (återigen) tappat lite tempo i bloggandet.... illa. Ni får mana på mig lite tror jag, haha! Men I'm back!

Jag hunnit med ganska mycket den här helgen.
I lördags åkte jag in till Uppsala för att träffa några av mina klasskompisar och gå på julmarknad. Massa juliga saker och en liten Malinskij som sålde sina egenmålade julkort (som för övrigt är otroligt vackra, kolla hennes blogg)

Det var hela var sjukt mysigt och mysfaktorn höjdes ännu mer med en fika på storken. Därefter promenerades det hem till Malin. Kan ju bara meddela att det inte var en så kort promenad. 40 minuter people. 40!!! I were in heels Goddamnit!
I alla fall så lagade vi mat och kollade på filmen Goyas Ghosts (som jag lånat av Daniel... väldigt länge, ehe! Sorry!).

Efter en överdos av myspys tog jag den väldigt försenade (30 min)  bussen hem och umgicks efter det med Daniel, Carro och Emelie, direktimporterad från Märsta! Henne har jag saknat väldigt mycket! Vi tittade på the Guardian (jag tittade mest på Ashton Kutcher, heee), snackade och åt vindruvor. Trevligt trevligt. Vid 3 snåret på morgonen lämnade packet mig så att jag kunde återhämta mig innan söndagens äventyr.
Vid 11-tiden tog jag och D oss in till hufvudstaden för att kolla in någon ny kollektion på NK... vi tog oss igenom mer eller mindre hela varuhuset, men lyckades ändå kika lite i andra affärer. På vägen till tåget lyckades jag återigen samla lite tantpoäng genom att expresshoppa på loppiset på hötorget. Gjorde två fynd; en mycket fin tavla (det var ramen jag ville åt) samt ett gammalt skrin som ska bli en av julklapparna till min mor. Och dessa två fynd för 100-lappen allena! Jag blev mycket nöjd.

Efter shopping och fyndning återvände vi till Knivsta då D skulle jobba och jag sjunga. Sången gick skitbra, trots diverse ointresserade konfirmander.... Efteråt samlades Voice + diverse instrumentspelande personer runt ett bord och bara körde järnet med skrål-allsång. Jag säger bara AMEEEEN!

Så min helg har som sagt varit en smärre överdos av mysighet, men det är så det ska  vara när det börjar bli jul. För det är fasiken inte långt kvar nu!!!! Om 6 dagar fyller Saris 18, om 16 dagar fyller jag 17. Yey. I'm right behind you others. Eller något.

Men nu måste jag fortsätta plugga inför mitt spanskaprov imorgon.... wish me luck!

Puss,
Mickis





btw, Viktoria fyller 17 år idag! Jag tror det är typ 72:a gången jag säger grattis, men; GRATTIS TITTI! PUSS!




Sjukt bra låt, jag kommer nog lyssna sönder den inom en snar framtid. Broken Strings med James Morrison och Nelly Furtado. Jättevacker text.

RSS 2.0