lights will guide you home.

Jag skulle kunna somna rakt upp och ner, här och nu.

Har varit i kyrkan varje dag sedan i torsdags och övat konfirmandernas redovisning. De var superduktiga, ambitiösa och frimodiga. Man blir så stolt som ledare när man får se hur de vuxit under det här året. Bless!
Jag tror dock att jag var mer nervös än vad konfirmanderna var, vilket egentligen är ganska konstigt... jag agerade för dagen dirigent (killarna tyckte det såg ut som att jag spankade nån.), körledare, sufflös och trumslagare. Intressant blandning det där, kreativa hörnan!

Så nu är jag slut som en manglad kaviartub (och jag såg just hur udda den beskrivningen var, men efter dessa tre dagar kan ni vara tacksamma att jag ens kan stava som folk). Efter själva konfirmationen drog jag, Carro, Christofer och Hannele till Grekens och käkade en välbehövlig middag. Anledningen till just att det blev den restaurangen var att Christofer och Hannele kunde få sin efterlängtade öl. Maten var god, men jag lackade ur på i princip alla i personalen och bestämde mig för att ta ut frustrationen på den otrevlige ägaren över en stackars kock som gått ut för att ta en rökpaus. Sorry, men jag tror att min tanke var att han skulle få agera språkrör. Aja.
Imorgon blir det ytterligare en dag i Guds tjänandets tecken. Det blir de nykonfirmerades första nattvardsgång. Dessutom ska jag leka musikfabrik igen och dels leda kören, se till att noter kommer rätt och dessutom framföra två låtar själv. Det ska bli superkul för det är två låtar som ligger mig nära hjärtat; Fix you och Jag vill ge Dig, O Herre, min lovsång. Så be för att det går bra!

Jag ger en liten lägesrapport imorgon,
Gud välsignar!

Mikaela


I die.

Because you're no Robert Pattinson

Hostel No. 8, London


En något överförfriskad kille och en tjej ~25 står och pratar. De verkar ha träffat varandra genom att båda vara gäster på vandrarhemmet.

Kille 1: So where are you from?
Tjej 1: I'm from Sweden.
Killen granskar tjejen en stund.
Kille 1: Then why aren't you naked?


I'll be around


Right here - Brandy

Okej. När jag orkar ska jag blogga, måste liksom orka ta mig tiden att göra det bara. Om bloggande var ett ämne skulle jag få IG, i know. Blablabla.

Nu ska jag laga lunch och sen åka in till stan för att gå på auktionsvisning med Malin, vi är nämligen lediga vår första "riktiga" dag i skolan. Stabilt det där.

Puss!

On sesame street

 
1234 - Feist

and it's in everyone, every place


One Life - Lisa Ekdahl

Be gone.

Nej, nej, NEJ!

Varför är han tillbaka?! Kan man inte få jobba ifred? Jag trodde för ett kort lyckligt ögonblick att han hade slutat som han så fint avslöjade för mig att han skulle. Jag ansträngde mig för att inte väcka någon uppmärksamhet och inte få ögonkontakt. (No sudden moves!)

Jag säger bara; VÄCK! Som S skrev i ett sms efter en hel del upprört korrandes; Vad är killars problem? Vad är så sjukt svårt att förstå???     Amen.

Puss från en något uppgiven och villrådig
Mikak


RSS 2.0