Summerlovin'

Aaah, såhär ska min sommar bli! Sarah, skogsbilderna och torparkänslan är tillägnad gotlandsveckan :D









My high

Sitter just nu med laptopen i knäet och solar på framsidan. I bikini. Funderar på om jag skrämmer slag på grannar och förbipaserande  i min något avklädda outfit, men skitsamma. Jag ska bli brun(are) i år, god damn it.
Jag har dessutom varit exemplarisk dotter och väckt mamma med frukost och presenter på sängen. Jag älskar att ge bort presenter eller bara göra små saker för de man tycker om, det gör så mycket för alla! snart ska vi dessutom bege oss till mormor i Djursholm för att fira henne på morsdag med lite tårta och så. I like.

Fira mami riktigt ordentligt nu!
Puss!


What can i do about it?



Adiam Dymott - Pizza
I love, veeeersta sommarlåten


Jonna Lee - My high
avguda låten, videon och hela hennes grej.

The hardest pound before a life

Sol, sol, sol och sommarljuvlig värme!

Har legat ute i lite drygt två timmar, läst käkat frulle och lapat i mig lite solsken. Om man kollar noga så har jag blivit lite brun vid brösten. Haha. Nybörjarstället att bli brun på.... ska snart bege mig ner till knivstametropolen och avnjuta lite lunch med fröken Öst som inte får komma in för att de har sina polska städtanter där. Eh.

Gårdagen var för övrigt sjukt mysig med grill, massa annat onyttigt, snack och twilightfilmen. Det ska göras om! :) Kul att lära känna lite nya personer också! Dessutom har jag kirrat att dra till allsång på skansen den 14 juli med Carlsson, någon annan som är på? Gutten kommer!

Men nu ska jag bika iväg! Glöm inte att köpa morsdagspresent, jag kirrade min redan i måndags ;)

Puss puss


Let the sunshine in




Gissa vem som kirrat ett VG i MaB?! Och ett MVG i religion? Moi, jag, yo, jag, jag, jag. Mest nöjd är jag ju lätt för mattebetyget; jag suger på matte! Mohahaha. Lyckorus!





Ikväll blir det grill hos fröken Carlsson med ett litet gäng, mysmys!  Ska nog shoppas lite nu på eftermiddagen innan jag drar till Knifetown. Har spanat in en klänning på Monki (har upptäckt den affären nu, late tjej) samt lite på min nya favorit weekday ;)

Nu ska vi leta upp Florence för betygsprat i spanish. Sen skulle jag kunna tänka mig att införskaffa en Ben&Jerrys Halfbaked.... mumsi.

Puss♥

Thursday's suede

Torsdag och jag har inte bloggat på en evighet. Illa!

Helgen blev ju lite som den blev. Jag säger bara, servering, bal, serveringssexa och booosekalas. Jag har mått bättre än jag gjorde i söndags morse. Förmodligen kommer jag aldrig att kunna visa mig hemma hos familjen Amid ever again....

Nog om det. Har haft en otroligt chill vecka; måndags bjöd på typ en seriös lektion. Tisdags var lika med ledigt och onsdags, alltså igår, var skolkampen. Vilket betyder att man (som jag) leker hejarklacksledare med megafon och krigsmålning, kolla lite på volleyboll för att sedan äta lunch på donken och shoppa lite kläder. Kunde ju varit värre liksom. Sjöng lite igår också med Sarah, för första gången uppträdde vi med "När löven faller" som vi tsm med CalleMicke har övat på under en ganska lång tid. Vi lade några sjukt snygga stämmor och så, och resultatet blev asbra! Vi är nöjdinöjda!

Har dessutom skrivit klart pmet och ska nu lämna in det ca en vecka sent. Yey me. Men man får väl koppla på charmen och spela dum. Brukar funka!

Nu ska jag snart krypa upp i soffan med lite Rockyroadglass och Criminal minds. Wonderful!

Ta hand om dig,
God bless

Puss

Womanizer



Lily Allens cover av Brits Womanizer, we like.

Får blogga om helgensenare, började nyss skriva ett PM somskulle vara inne idag. Oops. Big time.

And singeth blithe

Sitter parkerad med laptopen i knäet framför tvn, tittandes på "Det okända" samtidigt som jag äter middag. Multitasking it is!

Jag överlevde tidningsdagen igår (God knows how), kom hem runt halv 1.

Har dock haft en supernice dag idag med absolut ingenting. Hade inga lektioner, vaknade vid 11, åt frukost, lallade runt lite och gick sedan till kyrkan för att ha sånglektion och kör. Så det har blivit mycket sång. Satte  mig dessutom vid den underbara flygeln de har i kyrkan - den kan till och med få omusikalisk personer som jag att spela ganska hyfsat. Jag skapade lite abstrakt musik (något som jag tror att jag själv njöt mer av än vad Sarah och Elin gjorde...) vilket innebär att jag i princip satt i 10 minuter non stop i någon slags trans (ok, weird) och spelade påhittade ackord och melodier. Det lät faktiskt inte helt illa må jag säga. I hope.

Det verkar dock som om det blir mycket framträdande med sång nu i närmaste framtiden; ska sjunga duetter med Sarah flera gånger, dessutom ska Signe arra lite saker som hon ska kompa. Nice nice nice! Äntligen får man visa upp sig också och inte bara damma på kören/lektionen, haha!

Nu ska jag återgå till Det Okända. Det programmet ger mig bara idéer så jag fattar inte varför jag kollar på det...
Anyway! Ska rikta uppmärksamheten ditåt.

Puss

ALMOST OVER!


SNART SLUT! Klockan halv 12 får jag åka hem! 
Elin blev lite exalterad. 

Status update

Cirka 4 timmar kvar, vi är höga på mitt knarkthé, potatissallad och parmaskinka. 
Good Shit. 

PUSS

Tidningsdagen i bilder.


  
  

Status: Ungefär 8 timmar har gått  -  ca 7 timmar kvar. Men vi håller humöret uppe. 
Lite smått weird att äta middag i skolan bara. 

Puss 



Tidningsdagen


Har precis kommit till skolan och sitter just nu och väntar på att vi ska börja.
Vi börjar 9.00 och slutar 24. 00. På natten. Det är fint. That's tidningsdagen folk !

Rosendal - för att fritid är överskattat!


I don't care if i lose my mind - i'm already cursed.

Underbar gårdag med Elsa och Fanny! Vid elvasnåret begav vi oss in till hufvudstaden för att vara très kulturella och gå på konstutställning. Vi såg en utställning med Prerafaeliterna vilket var mycket nice (dock var det äckligt varmt och syrefattigt inne i hallarna, men vem behöver syre liksom...) det blev dessutom lunch, glass och fotoshoot med någon snubbe från Boston, väldigt nice!

Vädret idag suger liksom dagen i allmänhet. Börjar med att EB lite spontant ställt in lektion vid halv 9 på morgonen (för SÅ många kollar rexnetmejlen på morgonen?!) vilket betydde att jag hade håltimme i tre timmar innan det var dags för 3 timmars spanskanationella. Alltid kul liksom. Men det gick helt okej faktiskt, jag hade inte riktigt oroat mig heller, hur drygt det än må låta. Men detta prov betyder att jag har NADA spanska kvar i hela gymnasiet... sweet.

Nu sitter jag och skrålar med i Amy Winehouses back to black, ljudnivån blir liksom högre och högre ju mer de andra skriker åt mig att hålla tyst. Mest i protest. Ehee.

Nej, nu funderar jag på om jag ska vara duktig idiot och ta mig ut och springa ett tag, trots att det regnar.
Kan behöva springa av mig både spanskaprovet, och dessutom ångesten över morgondagen. Mina kära lärare har nämligen bestämt sig för att tortera oss ytterligare med tidningsdagen. Vilket i princip betyder att vi är i skolan från 9.00-24.00 på natten och vi ska under denna tid producera en tidning. Yippie kay yey.

Nej, som sagt, här behövs springas av sig lite tror jag bestämt.
Puss!


I'm in love with a fairytale



Jag ska SÅ gifta mig med den här gutten -  vinnare av eurovision 2009 är Alexander Rybak från NORGE!
Nästa år drar jag till Oslo med Aya och Johanna för att se eurovision - yeeeah!

He takes the day but i'm grown.

Har precis varit på en grymt skön långpromenad med Saris och hunden Alma.
Det är så underbart skönt och varmt ute, finally! Vi försökte oss på att lära det lilla livet agility, det gick sådär. Hon förstod hur man hoppar över ett hinder på högst 10 cm, efter det blev det för avancerat. Att gå genom tunneln var det liksom inte tal av. Men det var mys.

Har även hunnit med att göra the place - knivsta marknad, med min mor. Det fanns inte så mycket av intresse om jag säger det på ett ganska snällt sätt. Det vi kom hem med var liksom en bit Ockelboost och varsitt handgjort halsband, lite den nivån. Men men. Alltid kul när det händer något i denna metropol de kallar Knivsta.

Var dessutom på bio igår med min mamma, som så snällt bjöd på både mat,biljett och godis.... Utöver det köptes ett supersnyggt linne från Weekdays extended line samt en svart armbandsklocka i plast, lite kitchsigt snygg sådär, haha. Iaf. filmen som sågs var Änglar & Demoner (fortsättningen på Da Vincikoden) SOM jag har väntat. Och det var dessutom värt väntan - grymt bra film! Jag skiter i vad alla kritiker säger, den var bra så se den. Spännande, spännande, spännande säger jag bara. 4 av fem toasters.

Nu ska jag piffa till mig lite innan jag kan visa mig bland folk. Ska möta Aya, Agnes, Fanny, Malin och Johanna (?)  som kommer hit för att ha eurovision mania. Tjockt nice!

Vi hörs!
Puss Puss



  ¨
Lånade bilder från ägare Jossans blogg. Grymt söt!


Dagens photoboothdos!


Denna heter; Elsis och Mikaka ser mums. Mjaaa

  
 




Song for a rolling earth.

Sitter just nu, tillsammans med Matilda, helt ensam i ett klassrum för 40 pers. Fråga mig inte varför vi sitter kvar när alla andra har gått. Jag tror att meningen var att vi skulle ut och jobba med arbetet om lyriker och dikter... det gör vi ju förvisso. Iaf Matilda, haha.

Vi har haft gympa i dag, och vi fick välja vad vi ville göra. Vi valde yoga. Och jag skulle vara instruktör. Ja. Det gick ju som det gick om man säger så... det slutade med att vi la oss på mattorna och sov istället. Men det är väl också avslappning i guess!

Jag är fett taggad på sommaren som det ser ut nu; Kalmar med emelie, Gotland och bohemliv med Sarah ett tag och sedan med några av hennes kompisar. Dessutom frankrike och Danmark med familjen, underbart!

Nu ska jag återgå till att jobba med lyriken och spela lite djup och svår.
Och så länge; Haru hål i hela huvet?!

Puss!

P.S.  Jag såg piskpojken idag. Omänskligt snygg, i tell you.
Fråga mig inte varför han har fått den namnet... men we like it. Yes.
Jag fick dessutom fota hela dramauppspelet igår och jag var mycket nöjd... mohaha.  

Det obehagliga var att han för 1 sekund sen tittade in i mitt klassrum och såg förvirrad ut. Som matilda uttryckte sig; destiny!
   D.S

Did you tell me, you would?

SItter just nu och njuter av Eurovision semin nr 1!
Jag är största nörden vad gäller eurovision, tur att man har klasskompisar som nördar sig lika mycket som jag... hah. GO MALENA!  Israel, Island, Bosnien och Finland är även de ganska grymma, så vi får se.
Men än så länge är jag sjukt patriotisk! ;D
´
Har haft matte B-slutprov idag. Ja. Vad ska man säga? Grejen med matteprov är att man inte har en blekaste aning om hur skiten gick. Sist fick jag Vg, fast jag förväntat mig ett fett IG. Det resulterade i att jag skrattade hysteriskt i typ en kvart. Så, matteprov tar inte fram det bästa i mig....

Nu ska jag återvända till eurovision och nära mitt nördande, so long!
Puss


Videon är lite för socialistiskt för min smak, men lyssna bara på låten. Och blunda. Eller nåt.

This is the story...

Såhär gick slutprovet i ma B. Ungefär. 
Nedan har Mikaka och Johananus uttryckt sina kreativa känslor i bilder. 
Några är ilska över provet, resten är lite ren galenskap. 

     
   
   

I'm involved, but i'm not abdicating


Sunday's a charm.

Söndag, söndag, bloody söndag. För att översätta lite fritt.

Det är  alltid något med söndagar som får mig att känna mig lite illa till mods, dock har jag ingen riktig aning om vad.
Kan vara det faktum att en helvetesmåndag alltid väntar, jag har nämligen förmånen, eh, att gå en riktig arbetsdag (working 9-5, babe) varje måndag. Och varje måndag avslutas med att vilja döda merparten av min etik och livsfrågor-grupp, inte helt okej. Eller att jag spenderat dagen inlåst på mitt rum tillsammans med matte B och dåliga tvprogram och endast lämnat rummet för att hämta mat. Survival guide for the student, folks.

Men men, saturday's really a charm, bitvis. Igår bestod dagen av sångövning från 10-13 första passet, och därefter 15.30-19.00 då konserten började. Alltså Profeten och Evangelisten (som MIN körledare, sånglärare, andlige vägledare, you name it, har skrivit). Det gick skitbra, grymt duktiga solister (även jag blev solist på ett hörn... haha), kör och kompositören förstås... efteråt går man liksom och super in all positiv energi (för att flumma ur lite). Wonderful. Pappa köpte skivan efteråt och bad mig få den signerad av CalleMicke själv, som inte bara skrev en hälsning till min far, utan även till "den begåvade dottern",  lite egoboost fick jag minsann där, gulle på CM, he's fantastic. Ni vet, man känner när någon verkligen bryr sig.

Lillebror fyllde även 15 år igår, grattis! Jag är fortfarande lite i förnekelse, var inte jag 15 nyss?! Och jag är ändå 3 år äldre. Illa illa. Men jag inser att när alla, inkl. den yngste som är 6 år yngre än mig, börjar växa om en, är de inte så små längre... Jag kommer bli en värdelös mamma som kommer tvinga sina barn att ha kalas med fiskedamm tills de är 18 år. Och sedan får man slita godispåsarna och fiskespöet ur händerna på mig när de börjar närma sig 25... Ehm.

Men nu måste jag återvända till matte B, religion, spanska och andra div. trevliga sysselsättningar. Eller kanske inte. Fast jag känner ändå att det måste göras, take a look;

(x) Skriva intervju till religionen
( ) Religionsprov
( ) spanskaläxa
( ) Matte B, slutprov
( ) PM i etik

Och ändå säger jag till folk att jag har "typ inget" när det frågar om skolan, hmm. får det inte riktigt att gå ihop. Jag kanske lever i förnekelse.... may be so. Men alla NP i engelska är nu avklarade, thank you God. En sak mindre på mitt samvete.

Nu ska jag gå tillbaka till att inbilla mig själv att jag kan något av matten och känna mig bitter samtidigt som jag lyssnar på minst lika bittra Lily Allen....

Puss!


HAHAHAHAHA



Om man lyssnar runt 2.06 i låten, låter det som om hon säger
"Tjenare Uffe, nu ska bögarna ta oss."

Mohahaha.

Dålig humor som ett resultat av för många Nationella prov på raken.... och en lite för lång lunchrast.

I'm still a rockstar.

Hola!

Jag kan ju inte klaga just nu vad gäller skolan, idag hade jag en lektion från halv 11-11.20 och sedan slutade jag. Kan ju passa på att tillägga att lektionen också var desktop. Alltså sitta och flumma och göra ett konstnärligt texthäfte till en dikt. I like it! Desktoplektionerna brukar dessutom sluta i att man fastnar i photobooth (se tidigare inlägg), vilket inte heller kan räknas som någon större börda. Så, som sagt, att klaga vore ju lite oskönt sådär.... Man vet att det börjar bli sommar när lärarna inte orkar ha lektioner, haha!

Efter lektionen blev det lunch med D som jag inte sett på ett tag, så det var nice. Det blev ett besök på restaurang Salt vid islandsfallet, maten var sådär, men helt okej lunchalternativ. Dessutom fick man sallad och pizzabröd (som en viss herre tog för sig friskt av, haha).

Nu borde jag ta itu med lite matte B (igen. vad händer med mig?!), ev. lite religionsprovplugg och etikpm (eller nej, vid närmare eftertanke) och sedan bika iväg till Voiceträning. I love love love to sing! Jag går och fånler hela kvällen efter en övning... weird som jag är. Men det är så härligt. :)

Åh! Dessutom verkar det vara ett sjukt spännande avsnitt av Greys ikväll, får inte missas!

Vädret suger btw.
Anyway, nu ska räknas lite matte som sagt.... kul jul.

Peace!♥



Dagens outfit:
Vit kort klänning med virkade detaljer och broderier,
svarta strumpbyxor, höga ankelboots och skinnpaj.

Dagens skönaste: Skoldagen?!

Dagens kirrat: fixat present till lillebror, och ja D, det blev en tshirt... mohaha.

Dagens photobooth!

¨
Vi kände oss fett artistic. Typus. 

Hjälp.Mig.

Jag är lite inne i en bubbla/värld av matematiska problem, PQformler och geometriska former. Allt jag tänker är ungefär hur många delar sallad jag kan ta för att fylla 0,8754636452 procent. Eller något,. Kanske inte helt. Men jag känner att tänket blir lite i den banan när domedagen, aka. slutprov Ma B , närmar sig med stormsteg. Det kommer bli mitt sista matteprov någonsin (hallelujah) och man vill ju göra någorlunda bra ifrån sig, lite sådär. Jag har nu dock lagt ifrån mig boken efter två timmars lektion, ingen mer matte för mig idag. Jag lever efter mottot att för mycket matte inte är braför själen, haha!

Det verkar dock inte som om jag är ensam om denna matematiska terrorstress, J sitter just nu och svär högt för sig själv samtidigt som hon har ett argt samtal med sin mattebok och beskyller denna för att ljuga för henne. Alldeles nyss lät det ungefär såhär;

(J är den som pratar hela tiden - med sig själv)
- Men vafan!
- Men sluta ljug!
(5 MIN senare)
- Jahaaaa, men var det bara PQformeln man skulle ha, varför sa du inte bara det.
(anklagelserna riktas alltså här till matteboken)
(efter ett tag)

- Men det var ju fortfarande inte rätt. Ditt arsel.
(Här är jag lite osäker på om hon fortf. skyller på boken eller på sig själv....)  

Nu har hon börjat lägga till egna ljudeffekter för att öka spänningen, J sitter alltså och gör egna "heartbeats" samtidigt som hon febrilt bläddrar i boken och stirrar på sidorna med stirrig blick. Jag säger ju att matte inte är bra. För någon.

Jag funderar lite på att försöka smyga mig ut och sedan springa. No sudden moves.

Puss


Miss Dior Cherie



Jag ska leva i en parfymreklam när jag blir stor. Och helst då i denna Miss Dior Cherie. 

Bara så ni vet liksom.
 

Until.we.bleed

Har precis tagit en tvåtimmarsprommis med hund och Sarah....
... så nu lär jag ha bränt den där barnpizzan jag åt till middag, haha!


Den här veckan kommer nog vara ganska chill, imorgon börjar jag inte förrens klockan 10 och slutar runt halv 3. På torsdag börjar jag runt tolv och slutar halv 2. Hallelujah säger jag bara. För sedan kommer domedagen; slutprov i matte B.

Har förresten fått ett nytt jobb också, mjoho. Spriten och maten är gratis och jag får gå ut efteråt. Och jag får betalt. Jag gillart.

Nu ska jag nog förtränga matteräknandet ytterligare en dag och kolla på Ballar av stål istället. Är det bara jag som tycker att det är sjukt kul?! Jag har kanske lite väl rå humor, haha.

Och äntligen har jag lagt upp bilderna som legat och möglat i min kamera. Jag måste vara jordens segaste människa vad gäller uppladdning av bilder, men här kommer skiten.

Puss!


Jag ser liiiite ut som någon slags spokesperson för Livets Ord eller något på den här bilden.
Tänk blommorna i håret, den vita klänningen och korset. Väldigt fromt. Min bror sa att jag inte fick gå utanför huset med blommorna i håret, men jag skrattade bara ont i protest och tvingade honom att handla med mig på ica. Mohaha.

   

1. Emelie, Fanny och Annie på Valborg.
2. Malin, Elsis (somewhere där bakom) och moi. 
3.  Agnes delar ett glatt moment med Shamuu

   

4. Jag och min darling Emelie
5. Jag, shirin, Titti och Johanna avrundade ute vid gamla uppsala.
Till shirins besvikelse fanns dock inga fjortisar att se på.
6. That's what I call a fire!

   

7. Dagens promenad, Vovve of the day; Smilla.
8. Mästerfotografen Sarah tar kort.
9. Prommissällskap :)



Let's photobooth!


Sitter just nu och leker med grafiken i macsalen, fastnade dock lite i photobooth och ta daah; 

Dagens Popkonst! :D

I've given you too much



Go ahead,  keep the keys, that's not what I need from you.

Jag orkar inte plugga matte for fucks sake. Allt jag lärde mig för tidigare prov har liksom försvunnit lagom till slutprovet. Why God why?!


RSS 2.0