Yeah babe.



Please marry me.


So yeah we're going down!


Bild från i fredags innan teatern... här ser ni nya håret i alla fall! ;)

Jag mår alltid så sjukt bra när jag är med kören, jag behöver aldrig påminnas om varför det är så givande. Finns nog inte något annat tillfälle då jag skrattar så mycket åt allt och ingenting som då. Underbart!

Dagens outfit bestod av avancerad (?) håruppsättning, svart korsettopp, Levisjeans och kofta från Twist and tango. Imorgon blir det shopping i Uppsala (inför lördagens utgång) och fredag = shopping i stockholm och förhoppningsvis en promenad med min älsklings-Smilla. Sedan kommer lördag bli awesome shit! Ses!

Puss



Rise against

Hej hej hej!

Idag är det torsdag och snart är det alltså slut på veckan, skönt! Det  har ju inte varit en så betungande vecka iofs eftersom igår var första skoldagen. Passade dessutom igår på håltimmen på att shoppa lite (en svart korsett/bustier och en svart bh) och sitta och dricka milkshake i solen med Agnes. Jag gillar våren! :) (och jag kirrade två MVGn på psykologin, wohoho!) Och Florence kom tillbaka till kören, kändes ovant med som att "cirkeln slutits" litegrann, haha. Och jag kirrade en biljett till slutskivan på skaris (efter många armbågar i sidan och lite brist på syre). NIIIICE

Idag ska jag och mamma på modevisning (och hon har lovat att vi ska äta sushi eller något innan, jag tycker om min mamma!)  och imorgon ska jag och Matilda på teater (och se "bruden som visste för lite" Peter Magnusson är snygg... höhö), ta en drink någonstans efter och förhoppningsvis hitta något mysigt ställe att äta på. På lördag blir det tredje jobbpasset för veckan, slutar halv 10 så det funkar trots att det är lördag....

Det här har visat sig vara en bra vecka där det mesta har gått bra, känns skönt!

Ta hand om dig och ha en fin dag,
Puss /Mickis



HAAHA



Jag ska vara inneboende hos denna dam.


However it'll turn out



 


Shout it out loud



Inget kan mätas med löftet jag har i Dig!


Ibland behöver jag bara påminnas om hur uppenbart och självklart allting är. There's no better feeling.

Idag är jag glad - allt är möjligt, jag vill skratta och umgås med människor. Sjunga. Dansa.
Inte ta saker så seriöst. Puss puss puss.


Moon river and me

Jag och Matilda har bestämt oss för att gå och se "Fadren" på Dramaten (regi den fantastiska Thorsten Flinck) as soon as it sätts upp. Jag älskar Thorsten Flinck. Och kulturpoäng; katching!

I övrigt; en fartfylld dag utan dess like. 1) Be my guest bajs på engelskan 2) Prov i NK 3) Hela Uppsala handlade på ICA-väst och alla verkade vilja gå till min kassa. 4) Hans Rosling handlade av mig! 5) Springa som en galning till tåget.

Men nu ska jag återvända till att dö litegrann i soffan, klämma en räkmacka med avocado och kanske tigga en massage av mami :)

Imorgon är det Jossans 25-årsfest, ska bli awesome! För övrigt är jag inte längre Wonder Woman utan Audrey Hepburns karaktär Holly från filmen Breakfast at Tiffany's. En av mina favoriter så det kommer bli superkul!

Puss och ta hand om dig!


RSS 2.0