med en suck rullar vågorna in.

Hallå!

Kom hem från en supervecka på Gotland med Michaela (nr 2), Sarah och Maria. Vi har levt det pittoreska livet AB och cyklat till förbannelse (trimmad rumpa here i come). Dagarna har vi fyllt med strosande i söta Visby, solande och skratt. Jag och sarah har utmanat oss själva lite och bland annat liftat. Som du kanske fattar så dog vi inte utan hamnade i en sprillans nu Volvo med tvskärmar i nackstöden och världens trevligaste britt, success!

 I stugan som låg tre kilometer utanför Visby hade vi inte mycket, men det blir vad man gör det till. Man kan exempelvis göra en mycket varierad kost med två kokplattor;

Pasta med Denniskorv
Pasta med icas grillkorv
Pasta med köttbullar
Nudelsoppa
Pasta med ketchup.

Och så självklart undantaget med grillkväll sista dagen, det har aldrig varit så gott, I tell you. Ocvh jag tror aldrig att fyra tjejer har ätit under så kompakt tystnad. Men veckan har varit awesome, tack så mycket girls!

Nu ska jag fortsätta kolla på How to look good naked.... ganska mysko program det där. En gaykille som ska få brittiska tjockistjejer att vilja gå omkring nakna. I princip.

anyway!
Puss!

P.s. Vila i frid MJ, din musik kommer leva för alltid. D.S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0