c a u s e i k n o w u w o u l d

Sitter just nu och andas ut, i denna något svalare, sommarkväll.

Det har varit ganska olidligt varmt idag, man blir ju nästan blöt av svett av att sitta ner. När jag var och fixade med häftena jag layoutat till taizeresan var det inte en varm kopiator jag vill umgås med om jag säger så.... Haha. Men man ska inte klaga! typ 3/4 av året här är annars kalla och snöiga, så hellre det här. Har dessutom prövat den nya japanska/kinesiska restaurangen som öppnade igår. AWSOME. Jag som inte ens brukar gilla sushi eller misosoppa vill ha mer. Jag ska gå dit och bara äta soppan. mohaha.

Var förresten på Sandhamn igår med familjen plus Bea och hennes barn och kollade på starten för Gotland runt, asmysigt. Jag älskar stockholms skärgård! Vi hade picknick vid klipporna, shoppade lite i de få (och dyra affärer) de hade på ön samt fick massage i Skandia bankens tält. Tydligen gjorde mamma mig där till kund också, till den snygga och råflörtande bankkillens förtjusning.... någon drink på wärsan och aftersail blev det dock inte eftersom både mamma och bea körde och resten av herrskapet var under 16 år. Men men, jag fick glass så jag var glad iaf!

Nu är det fanimej inte långt till taize! Vi åker tidigt på lördag morgon vilket känns helt surreal, det känns verkligen inte som ett år sen vi var där. Men jag har längtat i ett sen jag kom där i från. Den platsen har något speciellt som alltid lyckas  beröra mig.

O m jag inte hinner skriva mer innan vi åker så hoppas jag att du får bra dagar här hemma i sverige!
Puss på dig och God Bless!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0